Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 22-11-2013

    Daugavpilī notiks Latvijas čempionāts mākslas vingrošanā

    23.- 24.novembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1, norisināsies Latvijas Republikas čempionāts mākslas vingrošanā jaunietēm un sievietēm, informē viens no pasākuma organizatoriem, Vingrošanas Olimpiskā centra Daugavpilī vadītājs Aivars Plāte.

    Lasīt vairāk
  • 22-11-2013

    Mājokļu komitejas sēde

    2013.gada 26.novembrī plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 22-11-2013

    Zināmi divu amatu konkursu rezultāti

    Šī gada 8. novembrī noslēdzās pieteikumu pieņemšana no kandidātiem konkursā uz valdes locekļu amatiem uzņēmumos „Labiekārtošana D” un „Daugavpils ūdens”

    Lasīt vairāk
  • 22-11-2013

    Līdzjūtība

    Daugavpils pilsētas domes un visu daugavpiliešu vārdā izsaku  līdzjūtību sakarā ar Rīgā, Zolitudē notikušo traģēdiju.  Visdziļākā līdzjūtība  bojā gājušo iedzīvotāju  piederīgajiem, visiem cietušajiem. Daugavpils sēro kopā ar  tuviniekiem, visiem rīdziniekiem tik negaidītā traģēdijā un ciešanās.
    Zaudētas daudzas dzīvības, aprauti sapņi un cerības. Šī traģēdija ir atnesusi lielas bēdas Latvijai.
    Izturību un ticību visiem.
    Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis

    Lasīt vairāk
  • 22-11-2013

    Daugavpilī lietotāju parāds par patērēto siltumenerģiju samazinājies par nepilnu miljonu latu

    Starpapkures sezonā Daugavpilī lietotāju parāds pašvaldības AS „Daugavpils siltumtīkli” par patērēto siltumenerģiju samazinājies par 905 398 latiem. Ja aizvadītās apkures sezonas beigās, uz šī gada 1.maiju, lietotāju aktuālais parāds par patērēto siltumenerģiju bija 3 235 674 lati, tad jaunās apkures sezonas sākumā, uz 1.novembri, tas bija samazinājies līdz 2 330 276 latiem.

    Lasīt vairāk
  • 21-11-2013

    Latvijas Lielo pilsētu asociācija aicina IZM nediskriminēt augstskolas reģionos

    Latvijas Lielo pilsētu asociācija, aizstāvot līdzsvarotu un kvalitatīvu augstākās izglītības un zinātnes attīstības nepieciešamību Latvijā, neatbalsta Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) paustās ieceres augstākās izglītības un zinātnes attīstībā, kas diskriminētu un bremzētu augstskolu attīstības iespējas reģionos.

    Lasīt vairāk
  • 21-11-2013

    Daugavpilī uzsāk darbu Igaunijas goda konsuls (VIDEO)

    21. novembrī Daugavpili apmeklēja Igaunijas vēstnieks Latvijā Mati Vaarmans un Igaunijas ārlietu ministra vietnieks Lauri Bambus. Vizīte sākās Daugavpils Domē, kur Domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi iepazīstināja ar Igaunijas goda konsulu Aivaru Keskulu.

    Lasīt vairāk
  • 21-11-2013

    ‘’Saules skola’’ tiek gatavota nodošanai ekspluatācijā

    Daugavpils pilsētas dome īstenojot ERAF projektu „Daugavpils mākslas vidusskolas „Saules skola” mācību aprīkojuma modernizācija un infrastruktūras uzlabošana”, Nr. 3DP/3.1.1.1.0/10/IPIA/VIAA/003, kuru līdzfinansē Eiropas Reģionālās Attīstības fonds ir sniegusi būtisku ieguldījumu Daugavpils pilsētas profesionālās izglītības infrastruktūras uzlabošanā.

    Lasīt vairāk