Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 25-10-2013

    Pabalsti siltuma apmaksai ir ļoti pieprasīti (VIDEO)

    No šī gada 1. oktobra Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldē notiek siltumenerģijas piegādes pabalsta noformēšana . Parasti šajā laikā ēkā Vienības ielā 8 bija ļoti daudz apmeklētāju, cilvēki ilgi stāvēja garās rindās. Šogad , klientu ērtībai, siltumenerģijas piegādes pabalstus var noformēt arī pilsētas mikrorajonos.

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Daugavpils no Austrijas saņēma palīdzības sūtījumu

    Daugavpilij ar Austrijas pilsētu Altenburgu ir sena un cieša sadarbība. Arī šogad Altenburgas iedzīvotāji ir sarūpējuši sūtījumu Daugavpils trūcīgajiem iedzīvotājiem. Kravu saņēma Logopēdiskā internātskola 24. oktobrī.

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Domē sveica Daugavpils karatistus

    Daugavpils jaunie sportisti no pasaules čempionātiem Polijā un Serbijā atveduši daudzas medaļas. 25. oktobrī jaunos sportistus sveica Daugavpils Domē. Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis izteica prieku par sportistu panākumiem. Jaunieši ir pilsētas nākotne un garants sporta tālākai attīstībai.

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Pedagogi un jaunatnes darbinieki tiek aicināti uz bezmaksas semināru

    Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar SIA „Ķemers Business and Law Company” organizē bezmaksas seminārus pamata un vidējās izglītības iestāžu skolotājiem un jaunatnes darbiniekiem, lai pilnveidotu zināšanas darbā ar jauniešiem un sabiedrības pārstāvjiem, kuri vēlas iesaistīties uzņēmējdarbībā.

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Uzdrošināties un uzvarēt

    2.oktobrī Daugavpils Kultūras pils lielajā zālē visi skolotāji izbaudīja svētku un prieka mirkļus Starptautiskajai skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā „No skolotāja – skolotājam”, bet šķiet, ka visbrīnišķīgākā šī diena bija pirmsskolas izglītības skolotājai Natālijai Fadejevai. Pirmkārt, šajā dienā viņa sāka strādāt pastāvīgā darbā Daugavpils pilsētas 32.pirmsskolas izglītības iestādē, bet galvenais – konkursa „SWEDBANK jaunais Daugavpils skolotājs 2013” galvenā balva – portatīvais dators – nokļuva tieši viņas rokās!

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Mājokļu komitejas sēde

    2013.gada 29.oktobrī plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 25-10-2013

    Skolu olimpieši startam gatavi

    Lasīt vairāk
  • 24-10-2013

    Amerika ieinteresēta investēt Latvijas pierobežas teritorijās (VIDEO)

    24. oktobrī darba vizītē Daugavpili apmeklēja Latvijas vēstnieks ASV Andris Razāns. Diplomāta amatā viņš pirmo reizi mūsu pilsētā.  Pēc prezentācijas un tikšanās ar mēru Andris Razāns dālijās iespaidos. 

    Lasīt vairāk