Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-10-2013

Domē sveica Daugavpils karatistus


Daugavpils jaunie sportisti no pasaules čempionātiem Polijā un Serbijā atveduši daudzas medaļas. 25. oktobrī jaunos sportistus sveica Daugavpils Domē. Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis izteica prieku par sportistu panākumiem. Jaunieši ir pilsētas nākotne un garants sporta tālākai attīstībai.


Jaunieši dalījās savos iespaidos, pārdzīvojumos sacensību laikā. Jānis Dukšinskis uzsvēra, ka Daugavpili ir stipras karatē tradīcijas, tāpēc ir liels prieks, ka ir kam nodot bagāto pieredzi. Jānis Dukšinskis pateicās par augstajiem sasniegumiem, pilsētas vārda popularizēšanu un novēlēja vēl augstākas virsotnes sportā, bet no pašvaldības solīja atbalstu.

 Visvairāk iespaidu jaunieši atveda tieši no pēdējām sacensībām oktobrī, kas notika Serbijā - 21. pasaules Shotokan karatē čempionāts. Daugavpils karatisti ieguva 8 medaļas.

 Daugavpili pārstāvēja „Sochin Karate Club”, kas bija JKA Latvija sastāvā. (plašāka informācija: http://www.skdun.com un www.skdun.lv)

 Individuāli treneri izceļ 13 gadus veco Denisu Kuranovu, kuram otrā vieta kumitē. 16-17 gadīgo sportistu grupā Arnoldu Samijlovsk, kurš  ieņēma otro vietu.

Absolūtajā kategorijā 18+ Santa Reva bija trešā, bet kumitē individuālajā kategorijā trešā vieta Armandam Grosbergam. Igors Savickis grupa 40+ individuālajā kumitē bija trešais, un arī komandu kumitē (40+) kopā ar Sergeju Ivaņko bija trešais, savukārt komandu kumitē 15+ trešā bija Julianna Daukšte.

Mūsu karatistus trenēja Sergejs Ivaņko un Tatjana Raka. Kluba vadītājs Sergejs Ivaņko.

2014. gada 1. februārī karatē svētki būs arī Daugavpilī. Mūsu pilsētā norisināsies Latvijas atklātais čempionāts karatē.

Informāciju sagatavoja Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.




Atpakaļ