Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 05-07-2012

    Latviešu biedrība ierosinājusi Daugavpilī uzstādīt pieminekli Latvijai

    5. jūlijā Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē Domes deputāti uzklausīja Daugavpils Latviešu biedrības vadītāju J. Bružiku. Latviešu biedrība ierosina līdz Latvijas valsts simtgadei- 2018. gadam Daugavpilī uzstādīt pieminekli Latvijai.

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Izglītības un kultūras jautājumu komiteja akceptēja divu skolu direktoru atbrīvošanu sakarā ar aiziešanu pensijā

    5. jūlijā Daugavpils Domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti akceptēja lēmumu atbrīvot 9. vsk direktori Silviju Birjulinu un 15. vsk direktoru Joseļu Dunavecki no ieņemamajiem amatiem sakarā ar viņu aiziešanu pensijā.

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Varmijas - Mazūrijas (Polija) reģiona maršals cer uz veiksmīgu sadarbību biznesā

    Delegācija Daugavpilī viesojās 4.-5. jūlijā. 4. jūlijā Polijas uzņēmēji apmeklēja uzņēmumus „Ziegler mašīnbūve”, „Ditton pievadķēžu rūpnīca”, bet 5. jūlijā delegāciju uzņēma Daugavpils Domē priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs. Delegācijas vadītājs ir reģiona maršals Jaceks Protas. Sarunā piedalījās arī Poļu biedrības un Poļu kultūras centra vadītāji Rišards un Žanna Stankeviči. 

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Domes vadība kopā ar VARAM pārstāvjiem Daugavpilī apsprieda ar projektu sagatavošanu saistītus jautājumus

    4. jūlijā Daugavpili apmeklēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) delegācija. Ar VARAM pārstāvjiem tikās Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska.

    Kopā ar VARAM speciālistiem delegācijā bija arī Reģionālās attīstības aģentūras un Latgales plānošanas reģiona pārstāvji. Vizītes mērķis bija apspriest Daugavpils piedāvātos projektus virssaistību finansējuma saņemšanai, kas Latgalei kopā sastāda aptuveni 20 milj. latus. Vizītes laikā pārrunāja iespējamos  projektus, ko piedāvā Daugavpils, speciālisti sniedza konsultācijas  par projektu ideju sagatavošanu un projektu ieviešanu.

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Daugavpilī pieminēja ebreju tautas genocīda upurus

    Ebreju tautas genocīda upuru piemiņas dienā atceramies un pieminam vairāk nekā 70 tūkst. ebreju, kas tika iznīcināti 1941.-1945. gadā nacistu okupētajā Latvijā.

    4. jūlijs ir sēru diena, jo 1941. gada 4. jūlijā nacisti nodedzināja Lielo sinagogu Rīgā Gogoļa ielā kopā ar cilvēkiem, kuri tur bija ieslodzīti.

    Daugavpilī piemiņas pasākums notika Poguļankā, pie memoriāla ebreju tautas genocīda upuriem.

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Daugavpils delegācija ceturtdien dodas uz 3. Latvijas Olimpiādi

    Jau ceturtdien startē Latvijas 3. Olimpiāde, kas šogad norisināsies Liepājā. Daugavpils pilsētas delegācija tiks pārstāvēta kuplā pulkā, pie tam tieši daugavpilieši būs vieni no favorītiem uz uzvaru lielajā kopvērtējumā.

    Lasīt vairāk
  • 05-07-2012

    Sociālo lietu pārvaldes iformācija

    Sociālo lietu pārvalde pieņem no iedzīvotājiem jaunus un lietotus mobilos telefonus, lietotu sadzīves tehniku un aparatūru maznodrošināto iedzīvotāju un bērnu nama-patversmes „Priedīte” bērnu vajadzībām.

    Lasīt vairāk
  • 04-07-2012

    8. jūlijā Latvijas čempionāts spīdvejā

    Svētdien Daugavpils spīdveja trekā norisināsies Latvijas atklātais čempionāts spīdvejā. Dalībnieku vidū būs visi vadošie mūsu braucēji, kā arī Daugavpils publikas mīlulis Grigorija Laguta. Sākums plkst. 18:00.

    Lasīt vairāk