Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 20-09-2011

    PAS „Daugavpils siltumtīkli” šajā apkures sezonā tarifus nepaaugstinās

    Neskatoties uz valdības lēmumu piemērot dabasgāzei akcīzes nodokli, pašvaldības AS „Daugavpils siltumtīkli”, kas dabasgāzi izmanto kā kurināmo, šajā apkures sezonā neplāno paaugstināt siltumenerģijas tarifus, informē PAS „Daugavpils siltumtīkli” valdes loceklis Māris Laudiņš.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Zinātnieku nakts Daugavpils Universitātē

    Šī gada 23. septembri no plkst. 18:00 – 23:00 jau 5. reizi Daugavpils Universitātē (Parādes ielā 1) notiks Zinātnieku nakts „Aizraujošā ķīmija”, kad viena vakara laikā ikvienam tiek dota unikāla iespēja kļūt par zinātnieku un iepazīt pārsteidzošo ķīmijas pasauli.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Aicinājums izvirzīt kandidātus Gada balvas saņemšanai!

    Pagājušajā gadā Daugavpils Dome iedibināja jaunu apbalvojumu - Gada balvu. Balvas mērķis ir mudināt pilsētniekus līdzdarboties sabiedriskajā dzīvē, vērtēt daugavpiliešu veikumu.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Daugavpilī vēlēšanu laikā nopietnu starpgadījumu nebija

    Daugavpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Raimonds Tukišs informēja, ka Daugavpilī uz 11. Saeimas vēlēšanām ir 30 velēšanu iecirkņi, kuros strādā 315 darbinieki. Daugavpilī strādāja 2 starptautiskie novērotāji.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    22.-23. septembrī Daugavpilī notiks „Investīciju forums”

    Daugavpils Starptautiskais investīciju forums pilsētā tiek rīkots pirmo reizi. Foruma mērķis- piesaistīt pilsētai investīcijas, parādīt Daugavpils iespējas, investīciju ieguldīšanas iespējas, mūsu uzņēmēju darbu un iespējas. Daugavpils sevi piesaka ka iespēju pilsētu, tāpēc ciemos, dalībai forumā aicinājām tuvus un tālus viesus.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Jaunatnes departaments gatavo jaunus pasākumus

    Sadarbībā ar biedrību „Laimīgi bērni un vecāki” šīs nedēļas laikā tiks sagatavots nolikums fotogrāfiju konkursam, kas būs veltīts māmiņām. Konkursa mērķis ir atspoguļot mātes ar maziem bērniem pilsētas dzīves reālitātēs un pievērst sabiedrības un  jauniešu uzmanību  māmiņu problēmām, kas bieži ir saistītas gan ar neērtiem pilsētvides apstākļiem, gan ar cilvēku vienaldzību, cieņas un atsaucības trūkumu pret sievietēm ar bērniem.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Atklātais Polijas čempionāts 2011

    11.-12.septembrī Varšavā notika starptautiskais turnīrs „Atklātais Polijas čempionāts 2011”. Šogad uz šīm sacensībām, cīnīties par zelta medaļām, bija ieradušies vairāk nekā 700 sportisti no 15 valstīm.

    Lasīt vairāk
  • 19-09-2011

    Projekts vidusskolēniem attīstīs uzņēmību un karjeras vadības prasmes

    Biedrība ,,Izglītības un inovāciju attīstības centrs” no šī gada 1. septembra līdz 17.novembrim realizē projektu jauniešiem ,,Iepazīsties, izvēlies un veido savu karjeru pats!”, kas tiek finansēts no valsts budžeta līdzekļiem ,,Projektu konkursa ,,Inovāciju īstenošanai izglītībā“” ietvaros. Projekts tiek realizēts Daugavpilī.

    Lasīt vairāk