Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

17-04-2015

Konkurss „Labākais pētījums par ekoloģiskas un ekonomiskas uzkopšanas ieviešanas iespējām pirmsskolas izglītības iestādē”


Daugavpils pilsētas 29.poļu pirmsskolas izglītības iestāde piedalās konkursā  „Labākais pētījums par ekoloģiskas un ekonomiskas uzkopšanas ieviešanas iespējām pirmsskolas izglītības iestādē”.

Konkursa organizētāji – biedrība  „Dzīvosim zaļi!” sadarbībā ar Latvijas uzņēmumu SIA „Greenwalk”.

Biedrības „Dzīvosim zaļi!” mērķis ir apvienot uzņēmējus, ierēdņus un sabiedrības pārstāvjus tīras vides, kā arī tīras Baltijas jūras idejas popularizēšanai, apvienojot cilvēku un finansiālos resursus šī mērķa īstenošanai. SIA „Greenwalk” ir Latvijas uzņēmums, kas attīsta un ievieš ideju par tīrīšanu bez kaitīgiem tīrīšanas līdzekļiem un rosina būt saudzīgiem pret apkārtējo vidi un veselību.

Izvēloties uzkopšanas un mazgāšanas līdzekļus, pieaugušo priekšrocība ir būt informētiem un izvēlēties, taču bērni ir sabiedrības neaizsargātā daļa, tieši tāpēc kampaņa „Uzkop dzīvībai saudzīgi” tiek uzsākta sadarbībā ar Latvijas pirmsskolas izglītības iestādēm.

Kampaņas „Uzkop dzīvībai saudzīgi” ietvaros Latvijas uzņēmums „Greenwalk” piedāvā  biedrības „Dzīvosim zaļi!”  izstrādāto bezmaksas semināru ciklu, kas tika piedāvāts arī mūsu iestādei: „Kas jāzina IKVIENAM par sadzīves ķīmiju?”, „Svarīgais par kosmētiku”, „Uzkopšana ar ūdeni un divu komponentu tīrīšanas šķiedras audumiem” un „Ūdens”.
Mūsu iestādes ieguvumi: jaunas zināšanas, pieredze un iespēja diskutēt ar kolēģiem; praktiskās lekcijas par atbildīgu attieksmi pret vidi un tās īstenošanas veidiem; uzņēmīgākā grupiņa veselu gadu saņems „Greenwalk” tīrīšanas produktus.

Lai dzīvotu zaļi, nav jādzīvo koka būdiņā meža vidū, jāēd tikai zaķkāposti un sēnes. Līdzīgi, kā izvēlamies dzīves telpu, mēs varam izvēlēties, kā tajā dzīvot. Ieviešot nelielas korekcijas ieradumos, mēs varam uzlabot dzīves kvalitāti un veselību sev un savai ģimenei.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

29.poļu pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

O.Kuksjonoka

t.65429256




Atpakaļ