Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

31-03-2015

RTU Daugavpils filiāle aicina uz Atvērto durvju dienu


Topošie studenti 10. aprīlī aicināti apmeklēt Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Daugavpils filiāles Atvērto durvju dienu, kurā varēs uzzināt vairāk par studiju iespējām RTU. Filiāle durvis vērs plkst. 12 Smilšu ielā 90.

Interesenti varēs uzzināt par RTU piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem un stipendijām. Studēt gribētājiem būs iespēja iepazīties ar studiju vidi, laboratorijām un bibliotēku, kā arī tikties ar filiāles Studentu pašpārvaldes pārstāvjiem, kuri pastāstīs vairāk par studentu ikdienu. Iedvesmoties inženierzinātņu studijām ikviens varēs arī tehniskās jaunrades darbnīcās, kas piedāvās vērot un pašiem izmēģināt elektrotehnikas un elektronikas eksperimentus.

RTU Daugavpils filiālē iespējams apgūt 14 studiju programmas dienas nodaļā un astoņas studiju programmas neklātienes nodaļā. Kopumā filiālē ir pārstāvēti septiņi inženierzinātņu studiju virzieni: enerģētika, datorzinātne, mehānika, siltumtehnika, mehatronika, transportzinātne un būvniecība. Daudzi filiāles absolventi strādā mūsdienīgākajās un prestižākajās Latgales novada iestādēs, uzņēmumos un organizācijās.

Durvis uz inženierzinātnēm 10. aprīlī vērs arī pārējās RTU filiāles: plkst. 14 – Cēsu filiāle, savukārt plkst. 15 – Ventspils un Liepājas filiāle. 11. aprīlī interesenti informāciju par studijām RTU varēs iegūt arī Rīgā, kur Atvērto durvju diena notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Dizaina centrā, Āzenes ielā 18. Katra no deviņām RTU fakultātēm savu studiju programmu klāstu prezentēs atsevišķā informācijas stendā, kur sniegs arī individuālas konsultācijas.  

 

Papildu informācija:

Sandra Stašāne,

RTU Daugavpils filiāles lektore, Atvērto durvju dienu organizatore

Tālr. 29768950

E-pasts: sandra.stasane@rtu.lv

 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Roga,

RTU Komunikācijas nodaļas

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 67089878, 28611079

E-pasts: baiba.roga@rtu.lv




Atpakaļ