Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

16-03-2015

40 gadu profesionālās darbības jubileju svin 28.pirmsskolas izglītības iestāde


2015.gada februārī Daugavpils pilsētas 28.pirmsskolas izglītības iestāde svinēja 40.profesionālās darbības jubileju. 40 gadu laikā iestādē ir izveidojies draudzīgs un saliedēts kolektīvs. Iestādes pedagogi ir pieredzējuši, zinoši un radoši. Pateicoties darbinieku ieguldītajām pūlēm, par iestādes darbu saņemam pozitīvas atsauksmes no bērnu vecākiem un pateicības no skolām par labi sagatavotiem audzēkņiem.

Par godu nozīmīgajam notikumam iestādē notika dažādas aktivitātes: iestādes darbinieku svētku pasākums, bērnu svētku pasākumi, dažādas izstādes. Uz iestādes darbinieku svētku pasākumu tika aicināti arī iestādes pensionāri, kuri ilgus gadus godprātīgi bija nostrādājuši iestādē. Bērnu svētku pasākumi aizkavējās gripas karantīnas dēļ un tika pārcelti uz martu. Pasākumi noritēja no 10.marta līdz 12.martam.  10.martā notika pirmais jubilejas pasākums bērniem, kurā piedalījās vecākās un sagatavošanas grupas bērni un uz kuru tika aicināti arī viesi no Daugavpils pilsētas izglītības pārvaldes. Jaunāko grupu bērnu izpriecu pasākumi notika pa grupām. Svētkos bērnus priecēja pasaku un multfilmu varoņi, kuri izjautāja bērnus par dzīvi iestādē, aicināja dažādās jautrās rotaļās, sagādāja daudz pārsteigumu, dāvanu un saldumu.  Visu grupu bērni dāvanā saņēma arī iestādes sarūpētas rotaļlietas.  

Gatavojoties iestādes jubilejai, tika izveidotas vairākas izstādes. Pirmsskolas skolotāji tamborēja pasaku un multfilmu varoņus, vecāki kopā ar  bērniem darināja radošos darbiņus un rakstīja novēlējumus iestādei, un arī paši audzēkņi izgatavoja iestādes dzimšanas dienai veltītus darbiņus.

Iestāde savas turpmākās  profesionālās darbības ietvaros ir iecerējusi padziļinātu vērību veltīt bilingvālās izglītības pieejas realizēšanai mācību procesā un pilnveidot pedagogu profesionālās prasmes, piedaloties starptautiskos projektos.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

28.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Sandra Ondzule

t. 26851534




Atpakaļ