Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

11-03-2015

Pavasara iedvesmotie


Ir pavasaris, lai ziedētu,

Ir pavasaris, lai dziedātu

Līksmes dziesmu par atmodu…”

 

     Par pavasara iestāšanos dabā un sirdīs vēsta ne tikai putnu dziesmas un strautiņu čalas, bet arī tradicionālais muzikālais festivāls Daugavpils 3.vidusskolā ar romantisku nosaukumu „Pavasara iedvesmotie”.

Konkursa dalībnieki uzstājās divās vecuma grupās: 1. - 5. un 6. – 12.klašu skolēni. Pasākuma žūrijā darbojās Latgales Centrālās bibliotēkas vadītāja Jeļena Šapkova, Daugavpils Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” direktore Aina Jansone, Latviešu kultūras centra vadītājas vietniece kultūras jomā Sandra Maskaļova, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja, festivāla „Pavasara iedvesmotie” idejas autore Marina Isupova, Daugavpils 3.vidusskolas tāmētāja Inna Nikolajeva, skolas direktors Vitālijs Azarevičs un Daugavpils 3.vidusskolas metodiķe Larisa Dubovska. Žūrija vērtēja izpildījuma kvalitāti, idejas oriģinalitāti, domas atklāsmi, tērpus, skatuves kultūru, kustības, komandas dalībnieku skaitu un saliedētību.

    Līksmība skolā valdīja visu dienu. Pasākuma dalībnieki ar savām dziesmām, dejām un radošajiem priekšnesumiem sniedza iedvesmu un prieka sajūtu visiem klātesošajiem.

Pasākums ieskandināja pavasari, vienojot skolas audzēkņus, skolotājus un vecākus. Festivālu organizēja un vadīja skolēnu pašpārvalde sadarbībā ar skolas administrāciju. Katram klases kolektīvam tika pasniegts ne tikai diploms, bet arī salda dāvana.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 3.vidusskolas

direktora vietniece audzināšanas darba

Natālija Petrova




Atpakaļ