Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

24-02-2015

Apmācības seminārs „Sociāli emocionālā audzināšana”


18.februārī notika 4.apmācības seminārs skolām, kas šogad pievienojās projektam „Atbalsta programmu izstrāde un īstenošana sociālās atstumtības riskam pakļauto jauniešu atbalsta sistēmas izveidei”.

            Daugavpils 17.vidusskolas „Atbalsts pozitīvai uzvedībai (APU)” komanda dalījās savā pieredzē par izglītojamo sociāli emocionālo audzināšanu. Skolas psiholoģe Jeļena Kaļiņina uzstājās par tēmu „Emocionālā intelekta komponenti”, kā arī iesaistīja semināra dalībniekus dažādās pašizzināšanas aktivitātēs. APU komandas locekle, sākumskolas skolotāja  Svetlana Zenova pastāstīja par rokasgrāmatas „Sociāli emocionālā audzināšana (SEA)” izmantošanu praksē, analizēja to, akcentējot šī metodiskā līdzekļa priekšrocības. APU komandas locekle, latviešu valodas skolotāja Jūlija Vaikule prezentēja un komentēja SEA stundu videofragmentus. Ļoti svarīgi bija parādīt semināra dalībniekiem šo stundu novadīšanas metodes un paņēmienus.

            Liels paldies Daugavpils Saskaņas skolas administrācijai par viesmīlību un semināra dalībniekiem par atsaucību un sadarbību!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 17.vidusskolas

APU komanda




Atpakaļ