Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

16-02-2015

Boulinga svētkos sporto visa klase


Daugavpils 3.vidusskolas 3.b klase projektā „Sporto visa klase” pārstāv Daugavpili. Par 3.b klases olimpisko audzinātāju tika izvirzīta A.Grigorjeva, trīskārtējā Eiropas čempione, pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvēja brīvajā cīņā.

Projekta „Sporto visa klase” ietvaros, 10.februārī, 3.b klase piedalījās boulinga svētkos Orange Bouling zālē. 3.b klases skolēniem kopā ar vecākiem bija iespēja uzspēlēt boulingu, labi pavadīt laiku draudzīgā atmosfērā, kā arī atcerēties projekta labākos mirkļus, kuri tika rādīti uz lielā ekrāna.

A.Grigorjeva sarūpēja savai „audzināmajai” klasei saldo balvu un novēlēja saviem audzēkņiem panākumus un veiksmi turpmākajos startos, jo jau 13.martā 3.b klase piedalīsies draudzības turnīrā „Tautas bumba” Jelgavā.  

Pasākuma beigās A.Grigorjeva apbalvoja labākos boulinga turnīra spēlētājus. Turnīra dalībniekiem bija iespēja nofotografēties kopā ar olimpisko audzinātāju, kā arī uzdot viņai kādu jautājumu.

Atvadoties A.Grigorjeva solīja, ka sekos līdzi savas „audzināmās” klases gaitām un pateicās bērniem par pozitīvajām emocijām.

Pateicamies Daugavpils 3.vidusskolas vadībai par jauko pasākumu un A.Grigorjevai, kura atrada iespēju piedalīties šajā pasākumā, neskatoties uz saspringto treniņgrafiku!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

sporta skolotāju MA vadītājs

Oskars Laurens

 

 

 

 




Atpakaļ