Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

02-02-2015

Sporta svētki ar vecākiem


Lai mēs visi ikdienā būtu možā un labā noskaņojumā, liela nozīme ir veselīgam dzīvesveidam, fiziskām aktivitātēm un pozitīvām emocijām. Par veselīgu dzīvesveidu bērniem daudz stāsta skolotājas, bet galvenais ir – vecāku piemērs.

         Pie mums 21.pirmsskolas izglītības iestādē ir izveidojusies brīnišķīga tradīcija – organizēt Sporta svētkus bērniem kopā ar vecākiem. Kā mirdz bērnu acis, kad kopā ar viņiem sporto mamma vai tētis, – tas rada pavisam citu motivāciju veikt fiziskās aktivitātes un sniedz daudz jauku emociju!

      Aktivitātes un stafetes svētkos ir paredzētas arī bērnu vecākiem. To laikā emocijas zālē

burtiski uzvirmo, vecāki ir aizrāvušies ar uzdevuma izpildi, un bērni jūt līdzi savām mammām un tētiem. Vecāko un sagatavošanas grupu pasākumos visus priecēja arī ritmikas nodarbībās iestudētās dejas. Svētku nobeigumā katra komanda ieguva diplomu un kādu veselīgu balvu (parasti tie ir augļi).

       Pasākumam ir liels emocionāls iespaids, uz mājām visi dodas labā noskaņojumā un ar milzīgu pozitīvo emociju lādiņu. Bērnu vecāki ir atzinīgi novērtējuši šos svētkus un atzīmē to kā patiesi vērtīgu tradīciju, kas ne tikai pievērš lielāku uzmanību veselīgam dzīvesveidam, sporta aktivitātēm, bet arī savstarpēji saliedē gan bērnus, gan vecākus, gan arī skolotājus.

        Paldies ģimenēm par atsaucību – visiem kopā mums izdevās brīnišķīgi pasākumi!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

21.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Lolita Fiļipova




Atpakaļ