Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-01-2015

Sniega diena Ruģeļu bērnudārzā


Kad sniegs noklājies kā baltas dūjas spārni, Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādē 22.janvārī tika svinēta Vispasaules sniega diena. Sengaidītais sniegs bērniem deva iespēju izbaudīt dažādus ziemas priekus. Bērni tika iepazīstināti ar dažādiem ziemas sporta veidiem – biatlonu, hokeju, slēpošanu. Bērni sacentās savā starpā, lai parādītu savu sportisko izaugsmi. Visi bērni bija iejutušies sportistu lomās un guva ļoti labus rezultātus.

           Grupu laukumiņos tika veikti dažādi eksperimenti ar sniegu un ūdeni – zīmēšana sniegā, sasaldētas dažādas ledus skulptūriņas. Bērniem bija iespēja pašiem rakt un veidot dažādus sniega labirintus, kur izspēlēt dažādas rotaļas. Protams, arī patīkamākā ziemas izprieca – sniegavīru celšana un vizināšanās ar ragavām – nepagāja secen, un arī pikošanās bērniem patika vislabāk.

            Daba un cilvēks ir savstarpēji cieši saistīti. Daba dod mums, un mēs dodam dabai. Tāpēc  arī Ruģeļu pirmsskolas izglītības  iestādes mērķis bija sniegt zināšanas bērniem par to, ka veselīgs un sportisks dzīves veids ir ļoti svarīgs bērnu dzīvē, neatkarīgi no gadalaika.

            Ar jautrajām bērnu čalām un atbalsta saucieniem „Sarauj!” pieskanēja visa Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādes teritorija.

 

Informāciju sagatavoja:

Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādes

skolotāja

Gunita Strode




Atpakaļ