Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

20-01-2015

21.janvārī Daugavpils Universitātē darbu sāks “Jauno uzņēmēju skola”


Trešdien  Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde (DPIP) sadarbībā ar Daugavpils Universitātes SZF Ekonomikas un socioloģijas katedru, Latgales uzņēmējdarbības centru un biedrību Latgales Kaučinga centrs  uzsāk interešu izglītības skolu Jauno uzņēmēju skola Daugavpils vispārizglītojošo skolu 10. - 12. klašu skolēniem.

Pirmā nodarbība sāksies plkst. 15:30 (Parādes ielā 1 - 332. aud.) ar DPIP pedagoģes – karjeras konsultantes Santas Čeirānes un Dr. oec. Ludmilas Aleksejevas uzrunām un turpināsies ar praktisku nodarbību  Mērķu izvirzīšana un sasniegšana, kuru vadīs sertificēts koučs Jeļena Čerņavska.

Kopumā paredzētas  10 nodarbības par dažādām ar uzņēmējdarbību saistītām tēmām, kurās tiks piedāvātas dažādas aktivitātes: lekcijas, praktiskās nodarbības, diskusijas, ekskursijas. Interešu izglītības skolas Jauno uzņēmēju skola mērķis ir jaunas uzņēmēju paaudzes izglītošana, mācību procesā sasaistot teorētiskās zināšanas ar praksi, kā arī jauniešu intereses veicināšana par uzņēmējdarbību un citām ekonomikas jomām, motivējot jauniešus izvēlēties nākotnes studijām ekonomikas nozari.

Piedaloties Jauno uzņēmēju skolā tās dalībnieki iegūs:  

  1. zināšanas uzņēmējdarbībā  (t.sk. prasmi plānot finanses un sastādīt biznesa plānu);
  2. prezentēšanas un komunikācijas prasmes;
  3. iespēju parādīt savas spējas un prasmes citiem u.c.

Papildu informācija - Ludmila Aleksejeva - 26153350




Atpakaļ