Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

19-01-2015

Daugavpils Universitātes Studentu padome ieguvusi titulu "Gada studējošo pašpārvalde 2014"


2014. gada 17. janvārī  Nacionālās Aizsardzības akadēmijā notika Latvijas Studentu apvienības 20 Gada balvas pasniegšanas ceremonija. Šīs apbalvošanas laikā tiek godināti gada spilgtākie studenti, notikumi un likstas, kas tieši vai netieši saistās ar Augstākās izglītības politiku kopumā, katras augstskolas norisēm, Studentu pašpārvaldes ikdienu un katra Latvijas studenta dzīvi. Apbalvojumi tika pasniegti 10 nominācijās: Gada students; Gada studējošo pašpārvalde; Studentu lieta – taisna un cieta; Gada ķeza; Gada domnieks; Gada debija; Gada projekts; Gada aktīvists; Gada vecbiedrs; Gada studentu atbalstītājs.

Titulu “Gada studējošo pašpārvalde 2014” izcīnījusi Daugavpils Universitātes Studentu padome, kura pierādīja, ka tieši viņi ir vis spēcīgākie, labākie, zinošākie, aktīvākie, kuri prot strādāt komandā un spēj sadarboties ar citām Daugavpils organizācijām. Daugavpils Universitātes Studentu padome ir organizācija, kura aizstāv un rūpējas par savu studentu interesēm, piedalās Daugavpils Universitātes ikdienas dzīvē, Latvijas Studentu apvienības dzīvē un Izglītības un zinātnes ministrijā.

Par titulu “Gada studējošo pašpārvalde 2014” šogad cīnījušās 6 Latvijas augstskolu pašpārvaldes: Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Studējošo pašpārvalde, Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas Krīvu padome, Vidzemes Augstskolas Studentu apvienība, Rēzeknes Augstskolas Studējošo padome, Daugavpils Universitātes Studentu padome un Ekonomikas un kultūras augstskolas Studentu pašpārvalde.

Vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja un Daugavpils Universitātes Studentu padomes deleģētais Latvijas Studentu apvienības domnieks Gunita Vanaga ir lepna, ka šis tituls šogad ir viņu rokās, jo visa 2014. gada garumā Daugavpils Universitātes Studentu padome ir kvalitatīvi strādājusi un cīnījusies par studentu tiesībām, ir bijusi līdzorganizators vairākiem Latvijas Studentu apvienības pasākumiem. Galvenais noslēpums ir pacietība, darbs strādāt komandā. Moto: „Studentu lieta taisna un cieta!”

Daugavpils Universitātes Studentu padomes priekšsēdētāja Inese Kaļiņina lepojas ar Studentu padomes biedriem un ir priecīga, ka katrs zina, kas viņam ir jādara, lai sasniegtu vēlamo mērķi. Turpmākā darbība ir darbs, darbs un spēja novest visu līdz galam.  

 

Papildus informācija:

Jaunatnes departaments

654 22306




Atpakaļ