Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

16-01-2015

Lai svētki turpinās!


Jau divdesmit septīto gadu, pateicoties Daugavpils pilsētas domes un Izglītības pārvaldes atbalstam, pilsētas 14.pirmsskolas izglītības iestādē darbojas peldbaseins.

Lai gads vienmēr iesāktos ar prieku un pozitīvām emocijām, mēs esam iedibinājuši  jauku tradīciju – eglītes svētku svinēšanu baseinā.

Vecāko grupu bērniem šie svētki noritēja 13. un 14.janvārī. Kopā ar  Rūķi (Natālija Podkaminska) un Zaķi (Katrīna Černova) bērni devās aizraujošā ceļojumā pie Salatēva, pa ceļam piedaloties daudzveidīgās stafetēs un pārsteidzot skatītājus  ar jautru ūdens aerobikas priekšnesumu. Bērnu vecāki un jaunāko grupu audzēkņi, kuri ieradās uz svētkiem, stafešu laikā kļuva par karstākajiem līdzjutējiem un atbalstītājiem. 

Šī atraktīvā un priekpilnā  ceļojuma gala pieturā mazos peldētājus un ciemiņus pārsteidza un apbrīnoja  Salatēva mazdēliņš.  Viņš apsveica klātesošos Jaunajā gadā un sagādāja patīkamus saldus pārsteigumus.

Sporta skolotāja Katrīna Černova uzsver,  ka viņa lepojas ar savu audzēkņu sasniegumiem:  „Bērniem izdevās izpildīt visus uzdevumus, parādīt labas peldētprasmes un spēju strādāt komandā.” Savukārt vecāki atzīst, ka ir guvuši milzumdaudz patīkamu emociju, pateicoties svētkiem, kas mūsu pirmsskolas iestādē, šķiet, nekad nebeidzas!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

14.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Janīna Smuļko

t.65429878




Atpakaļ