Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

12-12-2014

Radošās Ziemassvētku „Ābelītes” meistarklases


Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde „Ābelīte” ilgu laiku meklēja tādu nodarbi, ar ko varētu gan strādāt, gan atpūsties, līdz atrada meistarklases, kas šobrīd ir mūsu darbs, hobijs un dzīvesveids – viss vienlaicīgi.

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki, Jaunais gads – laiks parūpēties  par rotājumiem un  dāvanu iesaiņošanu! Decembrī mūsu iestādē  bija novadītas divas meistarklases: „Sniegpārsliņu izgatavošana Kanzashi tehnikā” (pirmsskolas skolotāja Oļesja Ugoļova) un „Svētku dāvanu iesaiņošana” (veļas pārzine Tamāra Suško).

Dāvanu iesaiņošana ir burvīga radoša izpausme, kur liekam lietā savu izdomu, dažādus interesantus papīrus, lentes, eglītes bumbiņas,  floristikas materiālus, pat skrapbukinga (papīra  dizaina) elementus, piemēram, nelielas atklātnītes  ar dāvanas saņēmēja vārdu, zīmodziņus.

Ziemassvētku dekorācijas ir tās, kas palīdz mums radīt šo Ziemassvētku noskaņu un prieku. Sniegpārsliņas  no sakārtotām atlasa  lentēm izskatās kā reālajā dzīvē.

Mūsuprāt, Ziemassvētki ir nevis dāvanu pirkšanas laiks, bet kopā būšanas laiks – mierīgs, nesteidzīgs un labestīgs. Mēs domājam, ka dāvināt var ne tikai materiālas lietas, bet arī prieku  un sirsnīgas emocijas!

 

Informāciju sagatavoja:

​Daugavpils pilsētas
11.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece

N.Kozireva

t. 65474792




Atpakaļ