Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

27-11-2014

Bērnu viktorīna „Latvija – mana dzimtene”


Š.g. 26.novembrī Daugavpils pilsētas 23.pirmsskolas izglītības iestādē „Rozīte” notika Latvijas valsts svētkiem veltīts svinīgs noslēguma pasākums – viktorīna „Latvija – mana dzimtene”.

Uz šo pasākumu tika aicināts viens pedagogs no katras Daugavpils pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes. Pasākumā piedalījās sešgadīgie bērni un mūsu teātra pulciņa dalībnieki, kuri mums iestudēja pasaciņu „Kā lācītis laimi meklēja”, pirmsskolas izglītības skolotājas I.Sedova, A.Viršuta un mūzikas skolotājs V.Vasiļjevs.

  Svētku noskaņā bērni rādīja savas zināšanas par Latvijas visaugstāko kalnu Gaiziņu, vislielāko ezeru Lubānu, visskanīgāko putnu cielaviņu un skaistāko puķīti margrietiņu, kā arī devās ceļojumā pa mūsu pilsētas skaistākajām vietām. Savas uzkrātās zināšanas bērni apvienoja ar dejām, dziesmām un dzejoļiem par Latviju. Viesojās pie mums bija ieradies arī Sprīdītis, kuram bija daudz jautājumu, uz kuriem mūsu bērni palīdzēja atrast atbildes. Svētkos valdīja ļoti sirsnīga un priecīga atmosfēra.

Gribam pateikties mūsu viesiem par piedalīšanos svinīgajā noslēguma pasākumā!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

23.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Vita Kazanova

t. 25960841




Atpakaļ