Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

03-11-2014

12.pirmsskolas izglītības iestāde uzņem viesus no Dagdas novada


Lai iepazītos ar Daugavpils pilsētas 12.pirmsskolas izglītības iestādes pieredzi, š.g. 31.oktobrī tajā  ciemojās Dagdas pilsētas un novada pirmsskolas izglītības darbinieki.

          Ciemiņus sagaidīja iestādes vadītāja Skaidrīte Rebekina un aicināja uz mūzikas zāli, kur izskanēja īpaši jauks, ar rudenīgu noskaņu pirmsskolnieku sveiciens ciemiņiem. Iestādes vadītāja iepazīstināja ciemiņus ar pirmsskolas izglītības iestādes vēsturi un galvenajiem darba virzieniem. Tad aicināja doties pa grupām, kur varēja tuvāk iepazīties ar skolotāju un bērnu darbiem, gūt jaunu pieredzi.

Ciemiņiem bija iespēja aplūkot gan bērnu darbu izstādes, gan tematiskās izstādes grupās, gan skolotāju gatavotos bērnu attīstošus mācību materiālus un spēles.

Iestādes sporta zālē bija iespēja iepazīties ar mūzikas skolotājas gatavotajiem mūzikas instrumentiem, didaktiskajiem un metodiskajiem materiāliem mūzikas nodarbību vadīšanai, kā arī ar sporta inventāru, kuru skolotāji izmanto sporta nodarbībās.

Vizītes noslēgumā viesi pulcējās mūzikas zālē, uzdeva viņus interesējušus jautājumus, dalījās ar saviem iespaidiem. Par atmiņu iestādes vadītāja pasniedza ciemiņiem mūsu iestādes nozīmītes, bet ciemiņi savukārt pasniedza Dagdas novada Izglītības, kultūras un sporta nodaļas izglītības darba speciālistes Irēnas Maļkevičas Tencinājumu par  viesmīlību, sirsnīgo uzņemšanu un sniegto iespēju gūt jaunu pieredzi, skaistu rudenīgu gleznu un lielu konfekšu burkānu.

Ceram, ka  mājupceļā mūsu ciemiņi devās, jaunu pieredzi guvuši un jaunas idejas smēlušies!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

12.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Svetlana Špandaruka




Atpakaļ