Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-10-2014

Lielā rudens talka „Pasaciņā”


Rudens ir atpūtas un pirmsmiega laiks. Dabai tiek dota iespēja atpūsties no vasaras karstuma un svelmes, lai sagatavotos ziemai. Rudens ir miera osta dabai un nereti arī cilvēkiem.

           Mūsu dārziņš atrodas skaistajā zaļajā Jaunbūves rajonā, iestādes teritorijā aug 11 bērzi, 7 kastaņas, liela egle, 20 augļu koki un krūmi.

          Mēs apzināmies, ka sakopta vide sākas no mums pašiem un Daugavpils pilsētas 10.pirmsskolas izglītības iestādes kolektīvs ar lielu entuziasmu atsaucās Daugavpils pilsētas domes aicinājumam ,,Sakopsim pilsētu un darīsim to gudri”. Lielie un mazie piedalījās talkā un akcijas noslēguma dienā no iestādes darbiniekiem un sagatavošanas grupas audzēkņiem tika izveidota komanda ar nosaukumu ,,Dabas draugi”. Komandas dalībnieki aktīvi un ar lielu prieku sakopo apkārtējo teritoriju, šķiroja gružus attiecīgo krāsu maisos. Vējš un sals apgrūtināja mūsu darbu, bet saule smīdināja un aicināja mūs ātrāk kustēties.

            Darba gaitā dalībniekiem uzlabojās noskaņojums. Visi guva lielu prieka sajūtu, padarot savu teritoriju tīru un sakoptu. Kolektīvais darbs svaigā gaisā raisīja bērnu apetīti un saldu miegu pēc paveiktā darba.

           Katrs talkas dalībnieks izjuta, ka ir palīdzējies dabai sagatavoties ziemai.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

10.pirmskolas izglītības iestādes

vadītāja

Ņ.Kondratjeva,

pirmsskolas izglītības skolotāja

A.Bolotņikova

t.65435162




Atpakaļ