Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

22-10-2014

Izsludināta pieteikšanās Daugavpils Universitātes 57. starptautiskajai zinātniskajai konferencei


Daugavpils Universitāte (DU) un Daugavpils Universitātes Jauno zinātnieku asociācija (DUJZA) izsludinājusi pieteikšanos Daugavpils Universitātes 57. starptautiskajai zinātniskajai konferencei, kas notiks 2015. gada 16. - 17. aprīlī.

Konferences mērķis: uzsvērt augstākās izglītības nozīmi un zinātniski inovatīvo risinājumu pieaugošo lomu mūsdienās, kā arī veicināt sadarbību ar Latvijas, Eiropas Savienības un citu valstu augstskolām un pētnieciskajiem centriem.

Konferences darba valodas: latviešu, angļu, krievu (vācu, spāņu, franču, poļu, lietuviešu, zviedru – humanitāro zinātņu attiecīgajās lingvistiskajās darba grupās).

Konferences organizatori aicina pieteikties zinātniekus no Latvijas un ārvalstu augstskolām un pētnieciskajiem centriem. Pētījumu tematika konferencē saistīta ar humanitārajām, sociālajām un dabaszinātnēm, izglītības, mākslas, tiesību un citām jomām. Ir paredzēts, ka konferences darbs tiks organizēts vairāk nekā 30 dažādās darba grupās.

Dalībai konferencē jāreģistrējas konferences mājas lapā līdz 2014. gada 19. decembrim. Tēžu iesniegšana tikai angļu valodā (izņemot humanitāro zinātņu specifiskajās nozarēs).

Dalībniekiem, kuri reģistrēsies pēc 19.12.2014., dalības maksa būs lielāka par 15 EUR.

Dalības maksa: 75 EUR

Doktorantiem, maģistra un bakalaura programmās studējošajiem – 30 EUR

DU darbiniekiem, DU doktorantiem, DU maģistra un bakalaura programmās studējošajiem – 15 EUR.

Dalības maksā ietilpst tēžu un rakstu publicēšana, konferences materiālu sagatavošana, kafijas pauzes, saviesīgā vakara pasākums. Dalības maksā neietilpst ceļa izdevumi un naktsmītnes.

Rīcības komitejas adrese:
Zinātņu daļa
Daugavpils Universitāte
Vienības iela 13
Daugavpils, LV 5401
Tālr.:  (+371) 65425652 
e-pasts: konference@dukonference.lv
www.dukonference.lv




Atpakaļ