Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

30-09-2014

Vērienīga „Atvērto durvju” diena sporta skolā


1. oktobrī Daugavpils BJSS notiks „Atvērto durvju” diena, kas kļūs par vērienīgāko šāda veida pasākumu sporta skolas vēsturē. Skolēniem būs lieliska iespēja iepazīties ar vairāk nekā 10 dažādiem sporta veidiem.

Sākoties jaunajam mācību gadam, arī sporta skola aicina vecākus izvēlēties savam bērnam piemērotāko sporta nodaļu. Veselības nedēļas ietvaros bērniem un viņu vecākiem būs lieliska iespēja iepazīties ar vairāk nekā 10 sporta skolas piedāvātajiem sporta veidiem.

Daugavpils BJSS aicina bērnus un vecākus 1. oktobrī no plkst. 15:00 uz Kandavas ielu 17a, kur Jums būs iespēja saņemt bukletus, konsultācijas, kā arī noskatīties video par Daugavpils sporta skolas piedāvātajām iespējām. Vissaistošākā daļa noteikti būs sporta veidu parāde.

Pirmo reizi vienā zālē apmēram vienas stundas laikā visi interesenti varēs klātienē pavērot vairāk nekā 10 dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumus, kas ļaus gūt plašāku priekšstatu par interesējošajiem sporta veidiem. Savus priekšnesumus būs sagatavojuši volejbolisti, biatlonisti, šāvēji, cīkstoņi, paukotāji, bokseri, futbolisti, basketbolisti, hokejisti, svarcēlāji.

Šie priekšnesumi tiks veidoti maksimāli interesanti un saistoši bērniem, tādēļ skumt nenāksies ne brīdi.

Plašāka informācija par „Atvērto durvju dienu”: 27047360.




Atpakaļ