Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

15-08-2014

Veselības uzlabošanas pasākumi Ruģeļu pirmsskolas iestādē


Karstākajā vasaras laikā Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem ir iespēja apmeklēt baseinu pirmsskolas teritorijā. Bērni ne tikai var paglābties no karstās saules, peldoties ūdenī, bet arī uzlabot savu fizisko formu, apmeklējot ūdens nodarbības, kā arī nostiprināt imunitāti, kas nav mazsvarīgi bērna veselībai.  Peldēšana palīdz regulēt bērna stāju un veicina organisma pareizu attīstību. Audzēkņi ļoti pozitīvi uztver iespēju apmeklēt baseinu, kā arī ar prieku veic dažādus peldēšanas vingrojumus. Mūsu pirmsskolas izglītības iestāde rūpējas par audzēkņu veselību un labsajūtu, tāpēc arī piedāvā patīkamo savienot ar lietderīgo, piedāvājot bērniem  iespēju apmeklēt baseinu vasaras periodā.  

No jaunā mācību gada  Ruģeļu pirmsskolas  izglītības iestāde sāks realizēt LR Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprināto sporta programmu. Bērniem tiks piedāvāta iespēja padziļināti nodarboties ar sportu profesionāla sporta skolotāja vadībā. Tikko izremontētajā sporta zālē bērni  varēs apgūt visu sporta veidu elementus.

Mūsdienas  ir svarīgi  veicināt bērnu veselīgo dzīvesveidu, līdz ar to mūsu pirmsskolas izglītības iestāde saviem audzēkņiem sniedz šādu iespēju.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Vera Matvejeva




Atpakaļ