Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

13-07-2011

12.jūlijā izsniedz vispārējās vidējās izglītības sertifikātus


Valsts izglītības satura centrs otrdien, 12.jūlijā, izsniedz vispārējās vidējās izglītības sertifikātus ar valsts pārbaudījumu rezultātiem. Pateicoties sadarbībai ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru, centralizēto eksāmenu rezultātiem tiek nodrošināta arī elektroniskā piekļuve vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā www.latvija.lv.

No 12.jūlija, izmantojot e-pakalpojumu „Elektroniska pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās”, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru tiks nodrošināta elektroniskā piekļuve šī gada centralizēto eksāmenu rezultātiem.
Pieteikšanās studijām elektroniski sākas 10 Latvijas augstskolās – Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Latvijas Lauksamniecības universitātē, Latvijas Universitātē, Liepājas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Rīgas Starptautiskajā Biznesa un ekonomikas augstskolā, Rēzeknes Augstskolā un Ventspils Augstskolā.
Vienotā sistēma un e-pakalpojums „Elektroniska pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās” topošajiem studentiem dod iespēju pieteikumu studijām iesniegt jebkurā no šīm desmit augstskolām un pieteikties uz vairākām šo augstskolu piedāvātajām pamatstudiju programmām ar vienu pieteikumu.
Plašāka informācija - www.latvija.lv/studijas un augstskolu interneta vietnēs.

 

Informācija no IZM mājas lapas




Atpakaļ