Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

15-05-2014

Gūt var dodot


14.maijā Daugavpils pilsētas domē tika godināti mūsu pilsētas skolotāji, kuru padomi un ieteikumi, pieredze un zināšanas ir sekmējuši skolēnu panākumus novada, valsts un starptautiskajos pasākumos 2013./2014.mācību gadā, kuru profesionāli paveiktais darbs ir bijis nozīmīgs atbalsts skolēniem viņu ceļā uz izciliem sniegumiem un uzvarām.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Jānis Dukšinskis un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova sveica skolotājus, izsakot pateicību par milzīgo ieguldīto darbu un novēlot panākumus un radošas veiksmes arī turpmāk.

Šogad 68 skolotāji var lepoties ar ne viena vien sava audzēkņa veiksmīgiem startiem zināšanu pārbaudes pasākumos: mācību priekšmetu olimpiādēs, debašu turnīros, publiskās runas konkursos, zinātniskajās konferencēs. Ilgais, pacietīgais, atbildīgais skolotāju darbs ir guvis gandarījumu – skolēnu uzvaras ir arī pedagogu uzvaras.

Mūsu pilsētas skolēni katru gadu apliecina arī savus talantus radošajās izpausmēs – viņi dzied un dejo, zīmē, deklamē un muzicē, sagādājot prieku gan sev, gan saviem pedagogiem un skatītājiem. Un daudzo panākumu pamatā ir arī pašu skolotāju radošums, talants, prasīgums un paraugs, kas rosina audzēkņus sasniegt labākos rezultātus. Skolēnu radošo spēju izkopšanā īpaši nopelni ir 34 pedagogiem, kuru audzēkņi ar savu sniegumu ir pārliecinājuši pat visprasīgākos vērtētājus.

Olimpiskajā gadā mūsu skolēni ir izcīnījuši uzvaras arī sporta laukumos un krosa trasēs, pierādot savu prasmi cīnīties līdz uzvarai. Sporta skolotāji, trenējot savus audzēkņus, ir spējuši attīstīt ne tikai viņu fizisko izturību, bet arī ieaudzināt gribasspēku un tieksmi pēc uzvaras. Mācību gada laikā 10 skolotāju jaunie sportisti izcīnījuši uzvaras volejbola un futbola laukumos un vieglatlētikas krosa trasēs.

Šajā mācību gadā 112 Daugavpils skolotāji ir spējuši savus skolēnus un audzēkņus virzīt uz uzvarām mācību priekšmetu olimpiādēs, dažādos konkursos un sacensībās, kuru darba rezultāts ir bijis nozīmīgs skolai, pilsētai, valstij. Pateicības tika veltītas arī skolu direktoriem, kuri rūpējas par to, lai katrs skolēns un katrs skolotājs visa mācību gada garumā saņemtu nepieciešamo atbalstu.

Paldies Daugavpils Universitātes Mūzikas un mākslu fakultātes Mūzikas katedras pedagogiem un studentiem, kuri parūpējās par pasākuma muzikālo krāsainību!

Lai arī nākamajā 2014./2015.mācību gadā radošas un veiksmīgi īstenotas idejas ir pamats jauniem sasniegumiem!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ