Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

13-05-2014

Daugavpils 11.pamatskolā pulcējās J.Baltvilka daiļrades pētnieki un ornitologi


24.jūlijā Latvijā atzīmēs Jāņa Baltvilka 70 gadu jubileju, tāpēc Daugavpils 11.pamatskolas pedagogi aicināja uz konkursu-spēli pilsētas vispārizglītojošo skolu 4.-5.klašu skolēnu komandas. Zināšanām un prasmēm mērojās 7 skolu komandas: Daugavpils 3., 10., 13., 15, 17. vidusskolas, Daugavpils Krievu vidusskola-liceja un Daugavpils 11.pamatskolas komandas. Konkursa sākumā Daugavpils 11.pamatskolas skolēni viesus iepazīstināja ar J.Baltvilka biogrāfiju, kā arī ikviens varēja attīstīt savas radošās spējas, rakstot ar putnu spalvām. Pēc tam skolēniem bija iespēja darboties 4 stacijās: „Iesildīšanās tests”, „Attapīgo stacija”, „Dabas pētnieki”, „Jaunie ornitologi”. Radošajās stacijās skolēni pildīja testu, atpazina Latvijas kokus, putnus un minēja mīklas. Izglītojamiem labi veicās visās stacijās, un sniegumi bija līdzvērtīgi. Visas skolu komandas ieguva dažādas nominācijas. Nominācija „Visgudrākie” tika piešķirta Daugavpils 3.vidusskolas komandai.

Pasākuma beigās konkursa dalībniekus sagaidīja pārsteigums: viņiem bija iespēja nolasīt un nodejot repu ar J.Baltvilka vārdiem.

Daugavpils 11.pamatskolas latviešu valodas skolotāji izsaka pateicību par atbalstu Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldei par sarūpētajām balvām un skolu pedagogiem par atsaucību un skolēnu sagatavošanu!

 

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 11.pamatskolas
latviešu valodas skolotāji




Atpakaļ