Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

12-05-2014

Mēs – Eiropā!


Kas vieno tādas slavenības kā Valentino Rosi, Vinsents van Gogs, Gediminas, Džoanna Ketlīna Roulinga un citas? Protams tas, ka viņi visi, tāpat kā mēs, ir eiropieši! Ievērojot skolas tradīciju un atzīmējot Latvijas valsts dalības Eiropas Savienībā 10 gadu jubileju, 7.maijā Daugavpils 15.vidusskolā noritēja pasākums 10.klašu skolēniem „Mēs – Eiropā!”

Šis konkurss angļu valodā tiek organizēts katru gadu (tas ir skolas angļu valodas skolotāju kopīgi sagatavots pasākums), un skolēni konkursā var ne tikai izmantot savas valodas zināšanas, bet arī nedaudz izklaidēties mācību gada nogalē.

Konkursa uzdevumi šoreiz bija saistīti ar pazīstamiem faktiem no ES valstu ģeogrāfijas, kultūras, vēstures, kino, mūzikas un sporta. Pasākuma gaitā 30 vidusskolēni apliecināja, ka ir īsteni Eiropas pārstāvji – zinātkāri, atvērti jaunām Eiropas masu kultūras tendencēm, kā arī izrāda interesi par Eiropas vēsturi.

Gribētos izteikt pateicību skolotājiem, kuru audzēkņi piedalījās pasākumā, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes metodiķei Ilonai Ustinovai par suvenīriem konkursa dalībniekiem un skolas direktoram Anatolijam Gržibovskim par palīdzību pasākuma organizēšanā!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 15.vidusskolas

angļu valodas skolotājas




Atpakaļ