Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-04-2014

Angļu valodas skolotāji piedāvā savu pieredzi


Š.g. 22.aprīlī Daugavpils 12.vidusskolā notika pieredzes apmaiņas seminārs pilsētas angļu valodas skolotājiem „Projektu darba metodes pielietošana angļu valodas stundās”.

Angļu valodas skolotājas stāstīja par sava darba pieredzi, strādājot ar projektiem.  Evita Badina iepazīstināja ar sākumskolas projektu izmantošanas iespējām, prezentējot  1.- 4.klašu skolēnu darbus. Nataļja Seļina sniedza ieskatu 5.- 9.klašu projektu daudzveidībā, ilustrējot savu uzstāšanos ar skolēnu portfolio projektiem (5.kl.), plakātiem (6.kl.), PowerPoint prezentācijām (7.kl.), skolēnu uzņemtajām video filmām (8.- 9. kl.). Tatjana Gžibovska dalījās pieredzē par interneta izmantošanas iespējām  mācību gada ietvaros, minot blogu rakstīšanu un parādot 9. un 12.klašu skolēnu darbus, kā arī stāstīja par vēstuļu apmaiņas iespējām  un pieredzi, sadarbojoties ar citu valstu skolēniem. Aiva Ozoliņa informēja par skolas dalību Mūžizglītības programmas Comenius apakšprogrammas projektā „Vilciena biļete uz Eiropu. Valodas apzināšanas ar vizuālo mākslu palīdzību”, kurā angļu valoda bija skolēnu  galvenais darba rīks, lai sasniegtu projekta mērķus un mācītos jaunu valodu.

Pieredzes apmaiņas semināru atbalstīja pārstāvji no J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas,  Daugavpils 3.vidusskolas, 15.vidusskolas, 16.vidusskolas, 17.vidusskolas un J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas, kā arī Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes angļu valodas metodiķe Ilona Ustinova.

Savās atsauksmēs viesi atzinīgi novērtēja idejas,  sniegto informāciju un metodiskā darba dažādošanas iespējas mācību procesā.

 

Informāciju sagatavoja:

 Daugavpils 12.vidusskolas

angļu valodas skolotājas




Atpakaļ