Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

24-04-2014

Lieldienas gaidot


Š.g. 16.aprīlī Daugavpils pilsētas 32.pirmsskolas izglītības iestādē notika pieredzes apmaiņas pasākums pilsētas pirmsskolas izglītības skolotājiem „Integrētā rotaļnodarbība ar rokdarbu dominanti”.

            Pasākuma dalībniekiem bija piedāvāts apmeklēt atklātās nodarbības dažādu bērnu vecuma grupās. II jaunākās grupas bērni apguva pīšanu ar lentītēm, šņorēšanu, olas piepildīšanu, vidējās grupas audzēkņi rādīja, kā veicas pogas piešūšana un šūšana ar adatu taisni. Vecākās grupas bērni mācījās pīšanu ar diegiem un rotaļlietu izgatavošanu, bet sagatavošanas grupas nodarbības bija „visgaršīgākās – notika Lieldienu ēdienu gatavošana un meklētas idejas svētku galda servēšanai un rotāšanai.

Atklāto nodarbību viesi pēc nodarbībām pie kafijas vai tējas krūzes varēja pacienāties ar bērnu pagatavotajiem cepumiem, kā arī viesi varēja aplūkot bērnudārza  telpas ar Lieldienu tematisko noformējumu. Ikkatrs no apmeklētājiem saņēma noderīgas idejas savam darbam, pozitīvas emocijas un nelielu bērnu pašgatavoto dāvaniņu ar pavasara noskaņu.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

32.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Natālija Brokāne




Atpakaļ