Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

22-04-2014

Daugavpils Universitāte rīko konkursu “Pazīsti savu organismu” Latvijas skolēniem


Turpinot profesora  A. Valtnera aizsākto darbu, Daugavpils Universitātes Anatomijas un fizioloģijas katedra sadarbībā ar Daugavpils Universitātes  Zinātņu daļu un citām struktūrvienībām 25.aprīlī plkst. 11:00 (Parādes ielā 1) organizēs konkursu Latvijas skolēniem “Pazīsti savu organismu”, lai ieinteresētu skolēnus sava organisma izzināšanā, kā arī mācītu jauniešiem novērtēt savu organismu kā vērtību, kas lolojama visvairāk.

Konkurss notiks divās vecuma grupās. Konkursam pieteikušies deviņpadsmit  9. klašu skolēni un divdesmit septiņi 10.-12. klašu skolēni no Ogres, Neretas, Olaines, Valmieras, Alojas, Balviem, Salacgrīvas, Jēkabpils, Ērgļiem, Krāslavas un  citiem Latvijas reģioniem un novadiem.

1. kārtā skolēni sacentīsies individuāli, rakstiski atbildot uz testa uzdevumu un situāciju jautājumiem cilvēka anatomijā, fizioloģijā un pirmās palīdzības sniegšanā, savukārt 2. kārtā pirmās kārtas 10 labākie skolēni katrā vecuma grupā veiks praktiskos darbus cilvēka fizioloģijā.

Konkursa godalgoto vietu ieguvēji saņems diplomus un 1., 2. un 3. vietas ieguvēji vidusskolas grupā varēs pretendēt ārpus konkursa uz budžeta finansētajām studiju vietām pilna laika studijās Daugavpils Universitātes piedāvātajās bakalaura studiju programmās „Bioloģija” un „Fizioterapija”.

Norises vieta: Daugavpils universitātē, Parādes ielā 1. Reģistrēšanās foajē 25. aprīlī no plkst. 10:30

Informāciju sagatavoja:

Zane Ločmele

DU Starptautisko un sabiedrisko attiecību daļas

Sabiedrisko attiecību menedžere

e-pasts: zane.locmele@du.lv




Atpakaļ