Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

04-04-2014

DDMV „Saules skola” audzēkne iegūst 1. vietu Valsts konkursā „Vide. Transformācija. Tēls”


Šī gada 27. un 28. martā Valmierā notika Latvijas profesionālo dizaina un mākslas vidusskolu audzēkņu valsts konkurss „Vide. Transformācija. Tēls”. Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolu „Saules skola” pārstāvēja Interjera dizaina 3. kursa izglītojamais Edgars Ļuļš, Koka izstrādājumu dizaina 3. kursa izglītojamais Iļja Trušelis un Interjera dizaina 1. kursa audzēkne Anete Aizbalte.

Vecāko kursu audzēkņiem konkursam bija jāsagatavo mājas darbs "Pilsēta kubā", bet jaunākās grupas audzēkņiem - "Kubs pilsētā". Šī tēma savā ziņā tika turpināta arī konkursa laikā. Jaunākā grupa veidoja darbu "Zilonis kubā", bet vecākā - "Zilonis pilsētā”. Uzdevuma izvēle saistīta ar to, ka Valmierā ir Ziloņu iela. Konkursa pirmajā dienā dalībnieki iepazinās ar pašu ielu, tās vēsturi, fotografēja, bet nākamajā dienā, vadoties pēc gūtajiem iespaidiem, zīmēja konkursa darbu, kura izpildei bija atvēlētas sešas stundas.

DDMV „Saules skola” audzēkne Anete Aizbalte par mājas darbuKubs pilsētāieguva 1. vietu!

Atgādinām, ka arī pērn Latvijas profesionālo dizaina un mākslas vidusskolu audzēkņu valsts konkursā DDMV „Saules skola” audzēkņi izcīnīja augstas vietas – 2., 3.vietu un atzinību.

Lepojamies ar audzēkņu sasniegumiem!

 

Sagatavoja

DDMV „Saules skola”

Skolotāja Dagnija Urča

20217482




Atpakaļ