Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

04-04-2014

eTwinning rīki starptautiskajos izglītības projektos – kursi Daugavpilī


26. un 27.martā Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu darbiniekiem bija sniegta brīnišķīga iespēja piedalīties tālākizglītības kursos par eTwinning rīkiem starptautiskajos izglītības projektos. Apmācība notika divas dienas, kuru laikā mēs uzzinājām daudz jauna un interesanta. Personiski man šie kursi bija ļoti svarīgi, jo šobrīd mūsu pirmsskolas izglītības iestāde piedalās jau otrajā projektā un papildinformācija par darba iespējām projektā bija ļoti vērtīga.

Mums bija sniegta informācija par eTwinning rīkiem projekta partnera atrašanai. Tas ir ļoti svarīgs moments, tā kā tieši no tā, cik ļoti partneri būs atbildīgi, ir atkarīgs tas, cik projekts būs interesants. Tāpat mūs sīki iepazīstināja ar darba virsmu, ko izmanto skolotāji. Tika organizēts praktiskais darbs, kas ir ļoti svarīgs moments jebkādā darbā, jo tieši praktiskās nodarbības ļauj visefektīvāk apgūt zināšanas. Tika stāstīts arī par eTwinning rīkiem projekta gaitas atspoguļošanai.

Otrās dienas kursu laikā mums piedāvāja uzzināt par sociālajiem tīkliem, noderīgām saitēm un citām interneta izmantošanas iespējām eTwinning projektu realizācijai. Mums tika sniegtas vērtīgas zināšanas, kas dod iespējas sekmīgi realizēt eTwinning  projektus. Tika sniegta informācija par IKT rīku veidiem, un kā mēs tos varam izmantot projekta gaitā.

Viss kurss bija ļoti interesants, un es domāju, ka visi tie pedagogi, kuri apmeklēja šīs apmācības, bija ļoti apmierināti ar iegūtajām jaunām zināšanām.

Izsakām pateicību par lietderīgu apmācību Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras ES programmu daļas vecākajai referentei Ingūnai Lipskai un Daugavpils Saskaņas pamatskolas skolotājai, eTwinning  vēstniecei Aļesjai Šapkovai!

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

5.pirmsskolas izglītības iestādes

pirmsskolas izglītības skolotāja

Tatjana  Kovaļčuka




Atpakaļ