Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

17-03-2014

„YES” – esam finālā!


12.martā Daugavpils teātra lielajā zālē noritēja Jautro un Atjautīgo Kluba Latgales Līgas „Latgolas lejga 2014” otrais pusfināls. Par ceļazīmi uz finālu sacentās trīs komandas: divas studentu komandas (Rīga pilsētas „Rīgas balzams”, RTU Daugavpils filiāles „Elektriķi”) un viena skolēnu komanda (Daugavpils 16.vidusskolas „YES!”).

Komandas sacentās četros konkursos: „Sasveicināšanās”, „Biatlons”, „Fotokonkurss” un „Frīstails”. Kā atzīmēja žūrija (teātra aktieri, bijušie JAK spēlētāji), joku ziņā spēle bija nevienmērīga. Vietām kaut ko pārspīlēja, vietām „neizvilka” līdz galam, taču, kad runa ir par jokiem, – cik cilvēku, tik viedokļu. Finālā tika „Rīgas balzams” (1.vieta) un „YES!” (2.vieta).

Uzskatu, ka katrai komandai ir jābūt ar savu seju, nevajag izvirzīt elkus un būt visiem vienādiem. Kritizēt var visu un visus, tomēr kritikai jābūt konstruktīvai.

Cik grūti atrast sevī drosmi un kāpt uz skatuves, turklāt vēl sasmīdināt publiku! Taču mūsu komanda „YES!” ar to tika galā. To pierāda arī iegūtā 2. vieta – ceļazīme uz finālu.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 16.vidusskolas

JAK komandas vadītāja

Svetlana Rudjko




Atpakaļ