Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-03-2014

Mūsu panākumi atklātajā mājturības un tehnoloģiju 10.olimpiādē „Gadalaiki – pavasaris”


12.martā  Latvijas Universitātes  Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē notika atklātā mājturības un tehnoloģiju 10.olimpiāde „Gadalaiki – pavasaris”.

Piedalīties otrajā  kārtā no Daugavpils skolām tika uzaicinātas: Diāna Ļvova un Viktorija  Beleja (Logopēdiskā  internātpamatskola – attīstības centrs), Darja  Kovaļova, Marija Čerņavska (Daugavpils 17.vidusskola), Lovisa Ķeburiņa, Anna Marija Petrakova (Daugavpils 12.vidusskola), Sandra  Pupiša (Daugavpils Centra vidusskola), Viktorija Marcinķeviča, Aleksandra Ribakova un Natālija Puža (Daugavpils 11.pamatskola).

     Olimpiādes laikā meitenēm bija jāveic radošais darbs kādā no rokdarbu tehnikām, bet skolotājām tajā laikā bija iespēja noklausīties  lekciju „Finanšu lietpratība mājsaimniecībā” un darboties praktiskās nodarbībās: „Leļļu filcēšana”, „Pulsu sildītāju adīšana ar pērlītēm” un „Dekoratīvo malu uzmetumi”.

Vislabak olimpiādē veicās 11.pamatskolas 7.klases skolniecei Aleksandrai Ribakovai, kura par panākumiem olimpiādē tika apbalvota  ar Valsts izglītības satura centra Atzinības rakstu.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

Mājturības un tehnoloģiju un vizuālās mākslas skolotāju

MA vadītāja,

izglītības metodiķe 

Regīna Bogdanova




Atpakaļ