Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-02-2014

Daugavpils 9.vidusskola sagaida pavasari…


Lai arī ziemas šogad nebija, tomēr tradīcijas ir un paliek tradīcijas. Šajā nedēļā Daugavpils 9.vidusskolas kolektīvs pavadīja ziemu, iesaistoties tradicionālo svētku „Masļeņica” svinēšanā.

Skolā notika gan pankūku tirdziņš, gan pankūku dizaina izstrāde, bet par svētku kulmināciju kļuva „Masļeņicas” pasākums skolas teritorijā, kurā visiem skolas skolēniem tika piedāvāts veikt dažādas aktivitātes (kedu mētāšana, virves vilkšana, kartona pankūku mētāšana un daudzas citas). Pavisam 17 dažādas stacijas, kuras koordinēja 10.klases skolēni. Protams, pasākuma noslēgumā pēc labāko tirdziņa pārdevēju apbalvošanas un pateicību par piedalīšanos izsniegšanas tika aizdedzināta Masļeņicas lelle, kurai līdzi sadega arī visi mūsu negatīvie darbi un domas, ko skolēni kreļļu veidā aplika tai ap kaklu.

Skolas vadība izsaka pateicību mājturības skolotājai S.Grizānei par skaisto svētku lelli, skolas sporta skolotājiem Ludmilai Kolosovai un Aleksandram Pitkevičam, kā arī 10.a klasei par interesantajām stacijām un atsaucību!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 9.vidusskolas

direktora vietniece audzināšanas darbā

Agnese Jurģīte




Atpakaļ