Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-12-2013

Daugavpils vidusskolēnu dāvana 2013.gadam – 13 godalgotas vietas olimpiādē


7.decembrī Preiļu Valsts ģimnāzijā norisinājās Latgales reģiona 3.atklātā angļu valodas olimpiāde 10.-12.klašu skolēniem, kurā piedalījās 110 skolēni, no kuriem 41 saņēma diplomus par godalgotas vietas iegūšanu un balvas, kuras tika iegādātas ar Preiļu Valsts ģimnāzijas un Britu padomes Latvijā atbalstu. Olimpiādes mērķis bija veicināt interesi par angļu valodu, attīstīt patstāvīgās izziņas prasmes, piedāvāt iespēju pārbaudīt un apliecināt savas zināšanas un prasmes angļu valodā. Skolēniem bija jāveic dažādi leksiski – gramatiski, klausīšanās un lasīšanas prasmes uzdevumi, kurus veidoja Preiļu Valsts ģimnāzijas angļu valodas skolotāji.
Mūsu pilsētu Latgales reģiona 3.atklātajā angļu valodas olimpiādē godam pārstāvēja 21 skolēns, atvedot divus diplomus par 1.vietu, divus – par 2.vietu, sešus – par 3.vietu, kā arī trīs atzinības. Apsveicam 1.vietas ieguvējas Agnesi Gržeļahovsku (Daugavpils Valsts ģimnāzija) un Alīnu Govoruhinu (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), 2.vietas ieguvējas Jekaterinu Zavjalovu (Daugavpils 3.vidusskola) un Annu Grizāni (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), 3.vietas ieguvējus Matīsu Lazdānu (Daugavpils 12.vidusskola), Jevgeniju Solovjovu (Daugavpils 9.vidusskola), Juriju Kostrominu (Daugavpils Valsts ģimnāzija), Žani Sauleviču (Daugavpils Valsts ģimnāzija), Elviju Rasčevski (Daugavpils Valsts ģimnāzija) un Jekaterinu Safronovu (J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskola), atzinības saņēmējus Iļju Drjagunovu (Daugavpils 12.vidusskola), Aļonu Počopko (Daugavpils 9.vidusskola) un Andri Broku (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs)! Paldies skolotājām, kuras palīdzēja skolēniem sagatavoties olimpiādei: Natālijai Seļinai (Daugavpils 12.vidusskola), Ilonai Derjuginai (Daugavpils 3.vidusskola), Irinai Starovoitovai (Daugavpils 9.vidusskola), Dorai Braunei (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), Inesei Barkovskai un Oksanai Petaško (Daugavpils Valsts ģimnāzija) un Aleksandrai Dorofejevai (J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskola)!
2011.gadā olimpiādē mūsu skolēni ieguva 12 godalgotas vietas, šogad – 13. Cerēsim uz 14 vietām nākamajā, Latgales reģiona 4.atklātajā angļu valodas olimpiādē!

Vairāk informācijas > http://pvg.edu.lv/index.php?src=pasakumi/anglu_valoda_2012/anglu_valoda_2012.htm

Informāciju sagatavoja:
Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes
sabiedrisko attiecību speciāliste
Anita Pleša
t.65407434




Atpakaļ