Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

03-12-2013

Daugavpils Universitātes studējošo tikšanās ar Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāju


2.decembrī uz tikšanos ar Vispārējās  un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāju Marinu Isupovu ieradās Daugavpils Universitātes bakalaura programmas „Austrumeiropas kultūras un biznesa sakari” 1.kursa studenti, lai uzzinātu par Pārvaldes un Daugavpils pilsētas darbu un starptautisko sadarbību.

M.Isupova pastāstīja par pašvaldības funkcijām, domes darba organizāciju un publiskajiem pakalpojumiem, par Daugavpils  sadraudzības pilsētām un sadarbības jomām, aicināja studentus izmantot interneta vietnēs www.daugavpils.lv un www.izglitiba.daugavpils.lv  pieejamo informāciju par pilsētas jaunumiem un izglītības jomas aktualitātēm. Atbildēja uz jautājumiem par to, kā visbiežāk sadarbība tiek uzsākta, uzturēta un veicināta, kurš pašvaldībā par to ir atbildīgs.

Sarunas dalībniekiem bija iespēja uzzināt arī par Vispārējās  un profesionālās izglītības pārvaldes un tās padotības iestāžu aktīvu iesaistīšanos starptautiskajā sadarbībā, piedaloties dažādos projektos. 

M.Isupova uzsvēra, ka sadarbības veidošanā bieži vien nozīmīgi ir tieši personiskie sakari, speciālistu attieksme un ieinteresētība sadarbības uzturēšanā un stiprināšanā, kā arī valodu un saskarsmes prasmes.

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ