Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

02-12-2013

Mazo grāmatu lasītāju sveiciens Jaunbūves bibliotēkai!


Rudenīgā dienā, 29.novembrī, Daugavpils pilsētas 30.pirmsskolas izglītības iestāde „Sprīdītis” piedalījās  Latgales Centrālās bibliotēkas filiāles „Jaunbūves bibliotēka” 60 gadu jubilejas svinībās. Bibliotēka uz tām aicināja visus bibliotēkas lietotājus – pirmsskolas izglītības iestādes, tuvākos skolu bibliotekārus – savus sadarbības partnerus un daudzus citus atbalstītājus .

    Bibliotēkas  nama foajē apmeklētāji varēja aplūkot bibliotēkas daudzveidīgās izstādes: attēlus no dažādiem mirkļiem bibliotēkas dzīvē, zīmējumus, interesantus radošos darbiņus u.c. Tika sniegta izsmeļoša prezentācija  par bibliotēkas izveidi un tālāko attīstību.

   Mūsu bērni ar lielu nepacietību gaidīja savu uzstāšanos ar dziesmu un pasaku „Burkāna dzimšanas diena”, popularizējot un piesaistot apkārtējo sabiedrību izvēlēties Latvijā audzētus dārzeņus un augļus.  Iestādes kolektīvs kopīgi ar bērniem izveidoja jubilejas grāmatu bibliotēkai ar savām atziņām par bibliotēku un grāmatām, kā arī ierakstot labus vēlējumus. Šī bibliotēka mūsu iestādei ir īpaša, jo šeit jau ir pagājis konkursa projekts mūsu bērniem „Bērnu žūrija”, notikuši daudzi interesanti un izglītojoši pasākumi,  kā arī bibliotēkā jau no bērnības tiek „iepotēta” mīlestība pret grāmatu.

    Mēs novēlam Jaunbūves bibliotēkai daudz jaunu lasītāju, jaunu grāmatu, jaunu radošu ideju lasītāju piesaistei! Vēlamies pateikties bibliotekārēm par interesantiem un veiksmīgi organizētiem pasākumiem mūsu bērniem!

  

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

30.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Anita Regža

t.65430291

 

 




Atpakaļ