Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

20-11-2013

Jaunās sporta zāles atklāšana Daugavpils 3.vidusskolā


Valsts svētkus sagaidot, Daugavpils 3.vidusskolā notika atjaunotās sporta zāles atklāšanas pasākums. Remontdarbus veica un ar savu klātbūtni zāles svinīgo atklāšanu pagodināja uzņēmuma „Būvnoturība” un SIA „Ars Group” valdes locekļi, kā arī Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova.

Neaizmirstamus vārdus skolai veltīja skolēnu vecāki, kā arī skolas direktors mūs iepriecināja ar skaistu runu un veica pirmo sitienu futbola vārtos.

Uz pasākumu ieradušos skolotāju, skolēnu un vecāku komandas piedalījās skolas rīkotajās sporta stafetēs, kurās guva neaizmirstamas emocijas un pārbaudīja savas fiziskās spējas. Stafetēs tika izmantotas florbola nūjas, futbola un basketbola bumbas un pildbumbas.

 Atjaunotā sporta zāle tagad priecē ne tikai skolēnus un skolotājus, bet arī citus sporta entuziastus. Mūsu skolas absolvente, pasaules vicečempione sambo cīņā junioriem, junioru pasaules kausa posma džudo cīņā vicečempione, mūsu skolas interešu izglītības skolotāja Veronika Krūmgolde ar partneri Dmitriju Anisko rādīja džudo paraugdemonstrējumus, bet skolas meiteņu ansamblis uzstājās ar muzikālu priekšnesumu.

Pasākums bija izdevies – par to liecināja klātesošo aktīva līdzdalība un emocionālais atbalsts.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 3.vidusskolas

direktora vietniece

Natālija  Petrova

 




Atpakaļ