Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

17-09-2013

Turpinās Daugavpils pilsētas domes finansētie latviešu valodas kursi pieaugušajiem


No š.g. septembra Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde organizē Daugavpils pilsētas domes finansētos latviešu valodas kursus 15 pilsētas iedzīvotāju grupām dažādos pilsētas mikrorajonos. Kursiem varēja pieteikties š.g. augustā.

Kursi sākās 9.septembri un notiek Daugavpils 16.vidusskolā, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā, Daugavpils Centra vidusskolā, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā „Saules skola”, Daugavpils 15. vidusskolā, Bērnu un jauniešu centrā  „Jaunība”, Daugavpils 11.pamatskolā, RISEBA, SIA “Daugavpils reģionālā slimnīcā”.

Jāņem vērā, ka grupas tika veidotas pēc iedzīvotāju valodas zināšanu līmeņiem. Ar augstāko  prasmes līmeni ir tikai viena grupa, deviņās grupās iedzīvotāji pilnveidos vidējas latviešu valodas prasmes, bet latviešu valodas pamatzināšanas pilsētnieki pilnveidos piecās grupās.

Pirmie Daugavpils pilsētas domes apmaksātie un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes organizētie latviešu valodas kursi notika 2012.gada martā –jūnijā.

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

Profesionālās, interešu un pieaugušo izglītības nodaļas

izglītības metodiķe  pieaugušo izglītībā

Ilze Onzule 

t.65407437; 29252443

ilze.onzule@inbox.lv




Atpakaļ