Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-08-2013

Seminars izglītības iestāžu vadītājiem


27.augustā notika informatīvs seminārs vispārizglītojošo un interešu izglītības iestāžu un Daugavpils  Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skolas” direktoriem un pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājām un arodkomiteju priekšsēdētājiem.

Semināra ievadā klātesošos uzrunāja Daugavpils pilsētas priekšsēdētāja 1.vietnieks J.Dukšinskis, novēlot stabilu un veiksmīgu 2013./2014.mācību gadu. Semināra turpinājumā Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja vietnieks J.Krastiņš iepazīstināja ar sadarbības memorandu ar IZM, bet eksperte vispārējās izglītības jautājumos M.Jansone informēja par aktualitātēm 2013./2014.mācību gadā. LIZDA pārstāvji vēlreiz pievērsās arī grozījumiem Izglītības likumā saistībā ar mācību līdzekļu iegādi, runāja par bērnu drošības jautājumiem, finansējumu pedagogu algām un izglītības iestāžu darba organizēšanu.

Semināra otrajā daļā Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja M.Isupova iepazīstināja ar iestāžu gatavību 2013./2014.mācību gadam, Vispārējas izglītības nodaļas vadītāja I.Sprindžuka klātesošajiem pastāstīja par jaunā mācību gada aktualitātēm, pirmsskolas izglītības darba speciāliste Ingrīda Zeļenkova aktualizēja bērnu drošības jautājumus un pirmsskolas izglītības iestāžu iekšējās kārtības noteikumus.

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434

 




Atpakaļ