Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

09-05-2013

Daugavpils Universitātē viesosies pārstāvji no Ziemeļdžordžijas Universitātes


2013. gada 10. maijā Daugavpils Universitātē viesosies Ziemeļdžordžijas Universitātes (ASV) Ārvalstu izglītības centra vadītājs, profesors Džons Vilsons un vēstures un politoloģijas doktors, profesors Veins Moriss.

 

Vizītes laikā viesi tiksies ar Daugavpils Universitātes un tās sadarbības partnera SIA „Latinsoft” vadību, kā arī iepazīsies ar universitātes un uzņēmuma piedāvājumu.

 

Ziemeļdžordžijas Universitāte saviem studentiem (aptuveni 15 tūkstoši studējošo) piedāvā plašas iespējas apgūt svešvalodas, nodrošinot arī iespēju stažēties kādā ārvalstu augstskolā, kur konkrētā valoda tiek apgūta. Tā kā Daugavpils Universitātei ir ilggadēja pieredze un spēcīgas tradīcijas krievu valodas apmācības procesa organizēšanā (akadēmiskā bakalaura studiju programmas „Austrumeiropas un biznesa sakari”, „Filoloģija (krievu filoloģija)” un akadēmiskā maģistra studiju programma „Filoloģija (krievu filoloģija)”), kā arī ir pieredze studentu apmaiņas procesa nodrošināšanā, savukārt SIA „Latinsoft” varētu iesaistīties amerikāņu studentu sadzīves jautājumu risināšanā, Amerikas viesi ir izrādījuši interesi sīkāk ar to iepazīties.

 

Tikšanās notiks plkst. 14:30 (iespēja intervēt viesus masu mediju pārstāvjiem būs plkst. 14:10) Daugavpils Universitātes Senāta sēžu zālē (Vienības ielā 13).

 

Papildus informācija:

Anna Stankeviča

DU Rusistikas un slāvistikas katedras vadītāja

t.:  +371 26009079

e-pasts: anna.stankevica@du.lv

 

 

Informāciju sagatavoja:

Viļevko, 29191170




Atpakaļ