Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

02-05-2013

Daugavpils Universitātē tiksies Latvijas augstskolu studenti


2013. gada 3. - 4. maijā pirmo reizi Daugavpils Universitātē notiks Latvijas Studentu apvienības (LSA) rīkots Akreditāciju seminārs studentiem - ekspertiem, kas turpmāk varēs darboties studiju virzienu novērtēšanas komisijas darbā.
Akreditācijas semināra atklāšana notiks 3. maijā plkst. 13:20 Daugavpils Universitātē, Vienības ielā 13, 311. auditorijā

Apmācību laikā semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar normatīvajiem aktiem un metodiku, ko izmantot novērtēšanas vizītēs, informēti par Eiropas standartiem un vadlīnijām kvalitātes vērtēšanai un to ieviešanu, kā arī jauniešiem tiks izskaidrota studiju virzienu vērtēšanas nozīme augstākās izglītības kontekstā un novērtēšanas procesa atšķirība Latvijā un Eiropā. Semināra dalībniekiem būs iespēja arī praktiski piedalīties reālā studiju virziena novērtēšanas vizītes izspēlē. Tās laikā topošie eksperti līdzdarbosies ar attiecīgā studiju virziena studentiem, mācībspēkiem, un darba devēju pārstāvjiem un iepazīsies ar konkrēto studiju programmu materiāli tehnisko nodrošinājumu.

Semināra turpinājumā jaunieši apmeklēs Daugavpils Universitātes Studiju un pētniecības centru "Ilgas", kur būs iespēja piedalīties arī Daugavpils Universitātes rektora un Rektoru Padomes priekšsēdētāja akadēmiķa Arvīda Barševska vadītajā nakts nodarbībā “Nakts tauriņu spīdināšana”.

Kopumā Akreditāciju seminārā piedalīsies 47 studenti no 15 Latvijas augstskolām.

Projekta īstenošanu atbalsta Swedbank, Latvijas Studentu apvienība, Daugavpils Universitāte, Daugavpils Universitātes Studentu Padome, Daugavpils pilsētas dome, Daugavpils Pilsētas domes Jaunatnes departaments, Pasažieru Vilciens, SIA "Antaris", SIA "Fazer".

Papildus informācija:

Ieva Hiļa

Projekta vadītāja

Akreditāciju seminārs

T.: 22352418

E-pasts: ieva.hila@lsa.lv

 

Informāciju sagatavoja:

Viļevko, 29191170




Atpakaļ