Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

23-01-2013

Vitālijam Azarevičam ir ļoti labi iespaidi par atjaunoto baseinu 16. vidusskolā (VIDEO)


Jau no 2012. gada novembra 16. vidusskolā atjaunoja darbu baseinu komplekss. 23. janvārī Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs apmeklēja skolu, lai pārliecinātos, kā darbojas komplekss,  kā paveikti darbi. Redzētais patīkami pārsteidza. Vitālijs Azarevičs skaidroja, ka iespaidi ir ļoti labi.

Lielajā baseinā ir jauna vanna, flīzes, jauna ventilācijas sistēma, veikts kosmētiskais remonts.  Atjaunots arī mazais baseins, kur bērni mācās peldēt. Izremontētas ģērbtuves, nomainīta santehnika. Drīzumā sāks darbu arī sauna. Rekonstruēta arī sporta zāle. Vitālijs Azarevičs apskatīja  visas komunikācijas, kas nodrošina baseinu darbu. Kopumā kompleksa rekonstrukcija izmaksāja aptuveni 30 tūkstošus latus.

Vitālijs Azarevičs izteica lielu gandarījumu par to, ka 16. vidusskola ir spējusi piesaistīt rekonstrukcijai arī savus līdzekļus, no izlietotajiem 30 tūkstošiem gandrīz puse ir skolas nopelnītā nauda. Viņš izsaka pateicību skolas administrācijai, kolektīvam, par izdarīto darbu un neatlaidību. Tas ir svarīgi visa mikrorajona mērogā. Iedzīvotāji atkal varēs aktīvi atpūsties, bērnus iemācīt peldēt. Uz 16. vidusskolas telpām pārceļas mikrorajona bibliotēka, tādejādi skola vairs nebūs tikai mācību iestāde, bet kultūras, izglītības un sporta centrs visam Vecās un Jaunās Forštates mikrorajonam. Bez tam, baseinu varēs izmantot arī citu skolu un arī bērnudārzu audzēkņi. Ir iespējas nodarbībām gan grupās, gan individuāli.

16. vidusskolas direktore Taisa Voroņecka informēja, ka iedzīvotāji baseinu varēs izmantot 5 reizes nedēļā, izņemot pirmdienas un svētdienas. Dienā ir divi seansi plkst. 18.00 un 19.00, sestdienās plkst. 16.00 un 17.00.

Direktore ir gandarīta, ka viss izdevies, viņa ir ļoti pateicīga savas skolas kolektīvam, prieks par pašu rezultātu.

Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka vēl ir daļa problēmu, tas saistās ar celtniekiem, bet uz šī gada vasaru rekonstrukcijas darbi pilnība būs pabeigti.

16. vidusskola uzbūvēta 1988. gadā un šogad skolai ir jubilejas gads- 25 gadi.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 




Atpakaļ