Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

27-12-2012

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldei ir savs logo


Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde, tuvojoties Ziemassvētkiem, ieguvusi savu logo, ko izstrādāja Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” reklāmas dizaina izglītības programmas 3.kursa audzēkne Olga Šmagra. Pārvaldes logo dizaina idejas piedāvāja  visi 3.kursa audzēkņi skolotājas Natālijas Artjušinas vadībā.

Visi audzēkņu piedāvātie logo varianti tika rūpīgi izvērtēti, bet izvēlēts tika Olgas izstrādātais logo, kas ietver gan vienu no Daugavpils atpazīstamākajiem tēliem stilizēta putna veidā, kas uz saviem spārniem nes sauli – alegorisko zināšanu gaismu. Zem putna spārniem ir  atvērta stilizēta grāmata valsts karoga krāsās.

Arī pārējo audzēkņu idejas bija radošas un interesantas, īpaši izceļami vēl divu audzēkņu darbi: Pāvela Terentjeva stilizētais zināšanu simbols – grāmata – savdabīga ģerboņa ietvarā un Viktora Ļeonova grāmata – zieds. Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pateicās audzēkņiem un skolotājai par iestādes jaunā simbola radīšanu un pasniedza vērtīgas piemiņas balvas.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” audzēkņiem ideju netrūkst, un viņi labprāt atsaucas uz piedāvājumiem strādāt, lai radītu jaunus tēlus un atpazīstamības zīmes mūsu pilsētas kultūrvidē.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

eksperte projektu jautājumos

Evelīna Balode

t.65425102




Atpakaļ