Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

21-11-2012

„Students dzīvē un spārnos”


No 26. līdz 30. novembrim vairākās Latvijas pilsētās notiks Karjeras nedēļa, kuras laikā bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem tiek rīkoti dažādi pasākumi par karjeras izvēles iespējām Latvijā, par zināšanām un prasmēm, kas nepieciešamas karjeras izglītības jomā.

Karjeras nedēļas ietvaros 27. novembrī plkst. 17:00 – 19:00 atvērto durvju diena „Students dzīvē un spārnos” norisināsies arī Daugavpils Universitātē. Pasākuma laikā skolēniem un viņu vecākiem, iesaistoties dažādās aktivitātēs,  būs iespēja  noskaidrot, kāds iemaņas ir nepieciešamas dažādu jomu speciālistiem, par kādu profesiju lietpratējiem var kļūt pēc universitātes absolvēšanas, kā arī to, kādas ir studiju un ārpusstudiju iespējas Daugavpils Universitātē. Ceļojot pa Mācību korpusu Vienības ielā 13,  varēs ieskatīties zinātnisko laboratoriju ikdienā, tikties ar studentiem ne tikai no Latvijas, bet arī no Spānijas, Turcijas un Polijas, piedalīties interaktīvajā rallijā „Brāļu Grimmu pasaku pasaulē”, konkursā „Un tu arī…”, dažādās radošajās darbnīcās, piemēram, „Klausies, ausies, domā, dari – fizika tev palīdzēs!”, apmeklēt izstādi „Pirmie soļi tulkošanā”, iesaistīties spēlē „Iepazīsti Daugavpils Universitāti” un pat nopelnīt balvas, klausīties koncertu, skatīties teātra izrādi, uzzināt, kas jādara, lai būtu veiksmīga nākotne un piedalīties daudzās citās radošās, nopietnās un ne tik nopietnās aktivitātēs.

Tā kā pasākums notiks vēlu vakarā, savu pārsteigumu ar gaismām būs sagādājusi arī universitātes ēka.. Bet, lai to ieraudzītu, ir jāatnāk uz Daugavpils Universitāti 27. novembrī no plkst. 17:00 līdz plkst. 19:00.

Tiekamies atvērto durvju dienā Daugavpils Universitātē!

Papildus informācija:
Vita Viļevko

Sabiedrisko attiecību menedžere

t.: 29191170

e-pasts:vita.vilevko@du.lv




Atpakaļ