Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-11-2012

Daugavpils Universitātes studējošie vāc parakstus par neuzticības izteikšanu Izglītības un zinātnes ministram sasauc ārkārtas Senātu


Pamatojoties uz novembra sākumā presē publiskoto alternatīvo Latvijas Izglītības un zinātnes ministrijas augstskolu studiju programmu izvērtējumu, kas ir radījis plašu rezonansi sabiedrībā, Latvijas studentu apvienība ir aicinājusi visu Latvijas augstskolu studentus apvienoties neuzticības izteikšanai Izglītības un zinātnes ministram Robertam Ķīlim par milzīgu kaitniecību augstākās izglītības nozarei, tās personālam un studentiem, kā arī Latvijas augstākās izglītības prestiža graušanu starptautiskā mērogā.

 

Līdz ar to šodien, 14. novembrī, arī Daugavpils Universitātē pēc Studentu Padomes iniciatīvas tiek sasaukts ārkārtas Senāts un ir uzsākta studējošo parakstu vākšana ar aicinājumu izteikt neuzticību R. Ķīlim.

 

Plkst. 14:00 – 14:30 Daugavpils Universitātes Senāta sēžu zālē (Vienības ielā 13, 215. kab.) preses pārstāvjiem būs iespēja tikties ar Daugavpils Universitātes Studentu padomes pārstāvjiem.

 

Papildus informācija:
Gunita Vanaga

Studentu Padomes priekšsēdēja

t.: 20231327

 




Atpakaļ