Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

19-10-2012

Konkurss “Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2012”


Skolotāju dienas priekšvakarā AS Swedbank aicināja vispārizglītojošās skolas izvirzīt savus pretendentus konkursam „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2012”. Katra izglītības iestāde dalībai konkursā varēja pieteikt vienu skolotāju, kura pedagoģiskā darba stāžs ir no viena līdz pieciem gadiem. Konkursa mērķis bija noskaidrot izcilus jaunos skolotājus un popularizēt viņu pirmo darba gadu pieredzi, kā arī motivēt pieredzējušos pedagogus iesaistīties jauno skolotāju un savas skolas vērtēšanā un paaugstināt skolotāju profesijas prestižu.

Konkursam tika pieteikti seši pedagogi:  franču valodas skolotāja  Ludmila Čirkste (9.vidusskola), sociālā pedagoģe Natālija Kleščonoka (17.vidusskola),  informātikas skolotājs Dmitrijs Marcinkevičs  (15.vidusskola),  direktores vietnieks informatizācijas jautājumos un interešu izglītības skolotājs Vjačeslavs Sučikejs (Centra vidusskola), triatlona pulciņa skolotājs Aivars Uzols (Bērnu un jauniešu centrs „Jaunība”) un psihologs un sociālo zinību skolotājs Andžejs Začiņajevs (J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija).

Visi nominanti 4.oktobrī, Skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā saņēma AS Swedbank un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes Atzinības rakstus, diviem skolotājiem tika piešķirtas Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes veicināšanas balvas, trīs pedagogiem tika pasniegtas AS Swedbank dāvanu kartes 100 Ls vērtībā, bet laimīgais uzvarētājs līdz ar titulu „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2012” ieguva arī portatīvo datoru.

Visiem konkursa dalībniekiem raksturīga pozitīva un radoša attieksme pret darbu un dzīvi kopumā, bet katram ir sava pieredze, uzskati un intereses, kuras atklās nākamās publikācijas.

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434

 

 




Atpakaļ