Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

08-10-2012

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes „Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde” padotībā esošo Daugavpils pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu direktoru/vadītāju mēneša darba algu noteikšanas pamatojums


Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes "Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde" padotībā esošo Daugavpils pilsētas pašvaldības vispārējo, profesionālo un interešu izglītības iestāžu direktoru mēneša darba algas noteikšanai no 01.09.2012. par pamatu tika ņemtas Daugavpils pilsētas domes 2011.gada 23.septembra lēmumā Nr. 424 „Par Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pakļautībā esošo Daugavpils pilsētas pašvaldības vispārējās un interešu izglītības iestāžu direktoru/vadītāju mēneša darba algu apstiprināšanu” un 2012.gada 26.janvāra lēmumā Nr. 28 „Par grozījumu Daugavpils pilsētas Domes 2011.gada 23.septembra lēmumā Nr.424 „Par Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pakļautībā esošo Daugavpils pilsētas pašvaldības vispārējās un interešu izglītības iestāžu direktoru/vadītāju mēneša darba algu apstiprināšanu”” apstiprinātās skolu direktoru algas, kas tika noteiktas, ņemot vērā izglītojamo skaitu izglītības iestādē (izņemot J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolu, Daugavpils 9.vidusskolu un Daugavpils 1.speciālo skolu, kur samazinājās izglītojamo skaits, līdz ar to samazinot pagājuša gada algu par vienu pakāpi zemāk atbilstoši izglītojamo skaitam). Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktoram tiek piedāvāts noteikt piemaksu Ls 28 par dienesta viesnīcu, savukārt Daugavpils 17.vidusskolas direktoram – Ls 41 par izglītības programmu realizēšanu ieslodzījuma vietās. Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejā un Finanšu komitejā iesniegtajā lēmuma projektā tiek piedāvāts palielināt direktoru algas par 10% salīdzinājumā ar pagājušo gadu, finansējot palielinājumu no pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes "Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde" padotībā esošo Daugavpils pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju mēneša darba algas noteikšanai no 01.09.2012. tiek izmantoti sekojoši kritēriji:

Izglītojamo skaits:

Mēneša darba algas likme

līdz 100

492

101-150

508

151-250

528

251-300

545

301 un vairāk

585

 

Dotais lēmuma projekts tika izskatīts Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejā un Finanšu komitejā un ir virzīts izskatīšanai Daugavpils pilsētas domē.




Atpakaļ