Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

04-10-2012

Daugavpils pedagogiem viņu profesionālajos svētkos bija uzdāvināts krāšņs koncerts


4. oktobrī Kultūras pilī pulcējās Daugavpils pedagogi. Svētku pasākumu vadīja Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova.  Svētku koncertu atklāja Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs.

Viņš uzsvēra, ka pedagoga profesija ar katru gadu kļūst grūtāka, jo nāk jaunas tehnoloģijas, jaunas metodikas, bet prieks, ka Daugavpils skolotāji ar to ļoti labi tiek galā. Tāpēc izteica lielu pateicību par darbu. Azareviča kungs apliecināja, ka izglītības jomas cilvēki vienmēr var rēķināties ar pašvaldības atbalstu. Tā, Dome ir palīdzējusi skolēniem ar atvieglojumiem braukšanai sabiedriskajā transportā, ēdināšanai, skolu projektu atbalstu, bet vēl ir daudz padomā. Vitālijs Azarevičs novēlēja veselību, laimi ģimenēs un radošus panākumus.

Pedagogus svētkos sveica arī Daugavpils Universitātes rektors Arvīds Barševskis. Viņš sveica universitātes absolventus, jo zālē noteikti lielākā daļa ir beiguši tieši Daugavpils Universitāti. Rektors atzina, ka izglītība Daugavpilī ir ļoti augstā līmenī, no Daugavpils skolām augstskola saņem ļoti labus studentus.

Svētku pasākumā sumināja daudzus skolotājus, tai skaitā arī jaunos, kuri šogad tikai uzsāk darbu izglītības iestādēs un tādu ir 17.

Bet krāšņākā dāvana svētkos skolotājiem bija lielais svētku koncerts.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ